Ako zistím, že drobcovi už nestačí materské mliečko?

iivkam
8. mar 2011

Archív: Február 2011 - Február s Nutradefense - Ako zistím,že drobcovi už nestačí materské mliečko? Mam pocit ze mojej dcerke nestaci materske mliecko je nervozna a uplakaná a zvysuje naroky na dojcenie aj v noci, stacilo nam doteraz raz papat v noci a teraz uz papame za noc aj 2 alebo tri krat.

tenty
8. mar 2011

ten isty problem mame aj my. presne. kto nam poradi? 🙂

azarijka
8. mar 2011

To iste aj u nas 😉 ale babo je cim dalej tym vacsie a vydava zo seba viac energie, preto potrebuje aj viac prijmat, a kedze este nema prikrmy tak tu energiu potrebuje cerpat z mliecka. ja tiez za posledne dva tyzdne v noci namiesto 2x kojim 3x..... a cez den ked ju kojim chvilku papa a potom sa s tym len hra natahuje a vymysla, preto jej menim polohy pri kojeni a castejsie ju prikladam ako predtym aby co najviac spapala, a kojim ju v kludnom prostredi,lebo ked sa okolo nas nieco deje sustredi sa na to a nie na kojenie a potom malo papa a je nervozna.... neviem ci som ti poradila 😉

chrum
17. mar 2011

my sa budime aj 5 krat za noc myslela som si že to koli tomu že mam asi malo mlieka tak som začala už pred mesiacom na noc prikrmovat odvar s vločiek a do toho materske mliečko ale nepomohlo a viete prečo mame zubky 2 dole prerezane a teraz sa nam prerezavaju 2 hore tak sa tešim na to že sa neviypim už ani neviem čo to slovo znamena 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

nanulik
17. mar 2011

treba zistiť či sa dieta budí kvôli hladu, či nemá prsko len ako dudlík. a potom deti majú v rôznom období rôzne nároky na stravu. niekedy zjedia viac a menej často inokedy jedia málo a každú chvílku.
my sme mali nedávno obdobie že malý papal každé 4h len v spánku a tera je hladný stále. my sme síce na um, len som chcela povedať že bábo nepapá stále rovnako

pozrite dojcenie.wordpress to je stránka annag