Archív: Február 2011 - Február s Nutradefense - Ako zistím,že drobcovi už nestačí materské mliečko? Mam pocit ze mojej dcerke nestaci materske mliecko je nervozna a uplakaná a zvysuje naroky na dojcenie aj v noci, stacilo nam doteraz raz papat v noci a teraz uz papame za noc aj 2 alebo tri krat.
To iste aj u nas 😉 ale babo je cim dalej tym vacsie a vydava zo seba viac energie, preto potrebuje aj viac prijmat, a kedze este nema prikrmy tak tu energiu potrebuje cerpat z mliecka. ja tiez za posledne dva tyzdne v noci namiesto 2x kojim 3x..... a cez den ked ju kojim chvilku papa a potom sa s tym len hra natahuje a vymysla, preto jej menim polohy pri kojeni a castejsie ju prikladam ako predtym aby co najviac spapala, a kojim ju v kludnom prostredi,lebo ked sa okolo nas nieco deje sustredi sa na to a nie na kojenie a potom malo papa a je nervozna.... neviem ci som ti poradila 😉
my sa budime aj 5 krat za noc myslela som si že to koli tomu že mam asi malo mlieka tak som začala už pred mesiacom na noc prikrmovat odvar s vločiek a do toho materske mliečko ale nepomohlo a viete prečo mame zubky 2 dole prerezane a teraz sa nam prerezavaju 2 hore tak sa tešim na to že sa neviypim už ani neviem čo to slovo znamena 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
treba zistiť či sa dieta budí kvôli hladu, či nemá prsko len ako dudlík. a potom deti majú v rôznom období rôzne nároky na stravu. niekedy zjedia viac a menej často inokedy jedia málo a každú chvílku.
my sme mali nedávno obdobie že malý papal každé 4h len v spánku a tera je hladný stále. my sme síce na um, len som chcela povedať že bábo nepapá stále rovnako
pozrite dojcenie.wordpress to je stránka annag
ten isty problem mame aj my. presne. kto nam poradi? 🙂