prosím poraďte mi som už zúfalá ...potrebujem zastaviť tvorbu mlieka... odsávam si ale prsník mám vždy plný mlieka, teraz mi strašne stvrdol a bolí mám aj horúčku...
sú na to nejaké lieky alebo rady? čo s tým teraz?
ďakujem za každú radu
toto sa stalo aj mne keď som mala druhú dcéru. takisto sa mi tvorilo mlieko a dcéra ho proste nechcela. 2x sa mi zapálil prsník, pretože ona spala skoro celú noc a nezobudila som sa., šla som na gynekológiu, tam mi pichli nejakú injekciu a prešlo to. myslím, že samo od seba ti to neprejde. a odsávať som odsávala, ale čím ďalej tým menej. až sa mi tvorba mlieka zastavila. držím prsty 🙂
a ešte pridávam tento link, snáď tam nájdeš odpoveď
https://www.modrykonik.sk/forum/laktacna-poradna/co-robit-so-zapalom-prsnika/
@danielita18
@shrekula
Veľmi pekne ďakujem
@zuzka_puska ahoj.ja som mala zas opacny problem z mliekom,ale podla skusenosti znamich pomaha mätovy caj ,alebo homeopatika ch 35
mne laktacna poradila na silno si stiahnut a obviazat prsia elastickym obvazom a sprchovat v studenej vode-pravdaze takej ako znesies,na zapal som si dvala vinove obklady studene a presiel mi do vecera,to mlieko po 2 az 3dnoch sa mi stratilo
@jankagun dakujem velmi pekne ...takze na to netreba ziadne lieky strati sa to samo?
@zuzka_puska ja som lieky nemohla brat kvoli nadoru,takze mi toto poradila a naozaj sa stratilo,povedala mi ze aj tyzden to moze trvat,a ked sa nestrati tak potom ze mi da injekciu.no nastastie sa stratilo 🙂 skus,a ked nie tak az potom by som riesila lieky nejake
ahoj a akú dobu odsavas a prečo? nedá sa ti kojit, ja som odsavala lebo mi malý nechel pit z prsníka tak som mu len odsavala do 7 týzdnov a potom som postupne zacala odsavat menej a postupne sa mi stratilo, mlieko som chcela odstavit preto lebo malý mi ho zacal odmietat, ale pokial mas vela mlieka musis odsavat aby si nedostala zapal alebo chod ku gynekologovi a porad sa ak mas nejaký dovod ze nechces odsavat, lebo je to na nervy tak ti verím ze si zufala