Ako zastaviť mlieko v prsiach?

lucia851
8. dec 2021

Ako zastaviť mlieko v prsiach ktoré mam kvôli liekom. Tie som už vysadila. Hormonálne lieky nemôžem kvôli zväčšenej maternici a vaječníku.

bazalka1
8. dec 2021

Ahoj, skus matovy alebo salviovy caj...pripadne sa porad v lekarni. Predavaju sa aj dajake homeopatika...

zuzulka689
8. dec 2021

ahoj bud rada zato to máš boží dar 🙂 Ved si môžeš dať do fľašky pre dieťatko na neskôr, keby si pár hodín preč a niekto ho stráži aby nebolo hladné poprípade by som ho mohla jemne povariť a spraviť si z neho kakao poprípadne použiť aj ako prídavok pre cesto do koláčov, stále zdravšie a prirodzenejšie ako kravské.

marienkakf
8. dec 2021

@lucia851 ahoj😉 ricinus communis by mal vo vyssej potencii zastavit laktaciu, pytajte v lekarni. Je to homeopatikum..

wawna
20. dec 2021

poradia ti v lekarni. Možem vediet, prečo trebars neodsavaš mliečko?

lucia851
autor
23. dec 2021

@zuzulka689 ja nemám dieťa ani nekojim. Ja mam to mlieko zo zvýšeného prolaktin z liekov. Som musela tie lieky vysadiť.

lucia851
autor
23. dec 2021

@wawna a načo by son ho odsavala?

julka828
23. dec 2021

@lucia851 dievcata nepochopili otazku mysleli ze mas babetko. Ja som tak mala tiez sa mi tvorilo nie vela ale bolo to neprijemne. Nejak po case a po zmene liekov to prestalo. Ale neviem ktore to sposobovali lebo som menila viacero

lucia851
autor
23. dec 2021

@julka828 mne to spôsoboval sulpirid.

julka828
23. dec 2021

@lucia851 ja beriem antidepresiva a antipsychotika no nesedeli mi tak sme ich kadejako menili takze ozaj neviem z ktorych to bolo ale nastastie to prestalo fakt to bolo neprijemne. Takze neviem poradit skus sa opytat tej doktorky ktora ti to predpisala ze mas z toho mlieko nech da nieco ine

lucia851
autor
23. dec 2021

@julka828 ja som to prestala užívať ale trochu mlieka ešte mam. Aj ja užívam antidepresiva aj antipsychotika. Ale ten sulpirid sme vysadili.

kallanchoe
23. dec 2021

@lucia851 mne sestrička na gynekológii poradia...stiahnuť si prsia do obvazu poriadne....keď som musela prestať dojčiť....pár dní som sťahovala mlieka bolo menej,potom postupne prestalo tiecť až sa stratilo