Ako zastaviť mlieko v prsiach ktoré mam kvôli liekom. Tie som už vysadila. Hormonálne lieky nemôžem kvôli zväčšenej maternici a vaječníku.
ahoj bud rada zato to máš boží dar 🙂 Ved si môžeš dať do fľašky pre dieťatko na neskôr, keby si pár hodín preč a niekto ho stráži aby nebolo hladné poprípade by som ho mohla jemne povariť a spraviť si z neho kakao poprípadne použiť aj ako prídavok pre cesto do koláčov, stále zdravšie a prirodzenejšie ako kravské.
@lucia851 ahoj😉 ricinus communis by mal vo vyssej potencii zastavit laktaciu, pytajte v lekarni. Je to homeopatikum..
poradia ti v lekarni. Možem vediet, prečo trebars neodsavaš mliečko?
@zuzulka689 ja nemám dieťa ani nekojim. Ja mam to mlieko zo zvýšeného prolaktin z liekov. Som musela tie lieky vysadiť.
@lucia851 ja beriem antidepresiva a antipsychotika no nesedeli mi tak sme ich kadejako menili takze ozaj neviem z ktorych to bolo ale nastastie to prestalo fakt to bolo neprijemne. Takze neviem poradit skus sa opytat tej doktorky ktora ti to predpisala ze mas z toho mlieko nech da nieco ine
@lucia851 mne sestrička na gynekológii poradia...stiahnuť si prsia do obvazu poriadne....keď som musela prestať dojčiť....pár dní som sťahovala mlieka bolo menej,potom postupne prestalo tiecť až sa stratilo
Ahoj, skus matovy alebo salviovy caj...pripadne sa porad v lekarni. Predavaju sa aj dajake homeopatika...