Ahojte,
ked nebudem odsavat ani kojit, zmizne mi mlieko alebo sa mi bude tvorit a zapalia sa mi prsia? Mam ho veelmi malo, neoplati sa mi sa tak bolestivo trapit...
Nejake dostupne lieky na zastavenie? Ci to mozem iba s gynekologom riesit?
Ja som mala malinko mlieka a prestala som zo dna na den. Nestalo sa mi nic, ziadne zapaly.
Ja sa stym momentálne trápim. Spustilo sa mi mlieko a keďže vôbec nemôžem kojit ukoncujem to zo dňa deň. Daj si na prsia octanove obklady alebo vinove, pi salviovy čaj ja som prsia obviazala a mám lieky na zastavenie laktácie (medocriptine) beriem ho druhý deň prsia mám hrozne boľavé naliate ale keďže nechcem kojit dr kázala neodstriekavat neodsavat vydržať kým zaberu lieky a mlieko sa postupne strati
Ja som mala tiež malo mlieka a zmizlo mi doslova od rána do večera.
Ahoj,ja som mala tiež maličko,aj od 5tyzdna som kojila len 2krat, ostatné časti dňa už len UM,môj malý sa odstavil sám v 6tyzdni života, nakoľko som hneď po 600nedeli začala menštruovat a on začal odmietat prsník úplne a tak sme bojovali,odišlo mu mlieko z jedného prsníka ten úplne bojkotoval a druhý ešte mal mlieko 2tyzdne aj to stále menej,vyzerala som ako zimnica jeden prsník veľký druhý oveľa menší 😅 takže u mňa to tak postupne prebiehalo
Ak ho máš veľmi málo tak postupne obmedzuj. Napr ak kojiš niekoľko krát za deň tak zredukuj postupne ten počet. Ak odsavaš tak odsávaj postupne menej. Ja som odsavala mlieko, bolo to veľmi náročné a keď som do toho aj ochorela tak som už nevladala toľko odsávať a do dvoch týždňov už som stratila uplne.