Ako začať znova dojčiť?

24. feb 2022

Dobrý deň ,mohli by ste mi prosím poradiť ohľadom kojenia malinká má 14 dní a v nemocnici jej dávali UM.
Mám pocit že je stále hladná je hore aj dve hodiny .
Mýlite že by sa mi ešte mohli mlieko rozbehnúť po 8 dňoch?
Aj keď sa už stamravujem normálne bojím sa ak by som si ju priložila aj dnes aby ju nebolelo bruško.
Mám si dať jeden deň pozor na jedlo a skúsit zajtra ?
Ďakujem pekne za radu.

nwnw
24. feb 2022

Jedlo s tym malokedy nieco ma. Prikladat anechat ju na prsniku aj hodinu.

luccija
24. feb 2022

Prikladaj stále, takže si vôbec neskúšala prikladať a kojit?hore môže byť, ak by bola hladná place.

rivini
24. feb 2022

Mlieko rozbehnes prikladanim a pravidelnym odsavanim (najlepsie pozicanou obojstrannou elektrickou odsavackou od medely z lekarne). A prikladat, prikladat.

mabenn
24. feb 2022

prikladaj, pre babatko je to pud, ukludnenie, pomoze ti rozbehnut mlieko, kym sa tak stane, stravu mozes upravit postupne, ono to chvilku moze potrvat, bud trpezliva, ale za pokus to urcite stoji

didi2102
24. feb 2022

Môj syn bol bezo mňa po narodení 6dni,dostávam um , ja som bola po ťažšej sekcii a samozrejme sme kojenie neriešili, na 6den na po proseni pustili domov,vtedy ma podržal ani neviem ako manžel , na 7den som začala mať mlieko,šlo to pomaly, ťažko ,um som nevadala, prekonala som vtedy však samu seba a keby on nestal pri mne tak nekojim,nonstop som mala syna pri sebe,veľa som ležala nahá pri ňom a nonstop som mu ponúkala prsník aj keď v ňom nič nebolo,snažila som sa byť kľudná a neriešiť že som jeho cumel,kým som nemala mlieko ,nakoniec som kojila 1.5 r 😄👍

snehulak77
24. feb 2022

Tak ti poviem. Rozprávala som sa s jednou maminou a ona sa rozkojila, keď mala jej mala 3 mesiace. Takže 14 dní je nič

panda21
24. feb 2022

Všetko je možné. Keď dokážu kojit mamičky, čo nikdy nerodili ale adoptovali ❤️ dokážeš sa rozkojit aj ty.

mareri
24. mar 2022

prikladaj, prikladaj a prikladaj a možno sa mliečko spusti. Ale musiš vydržat. Ja som to vzdala, nevydržala som to a dcerka mi vyrastla na umelom mliečku