Ahojte, syn ma 3 mesiace, davam mu MM z flasky, nekojim, len odsavam. Mlieka mam habadej, aj si mrazim, kazdy den okolo 200ml.
Od marca začínam pracovať, to bude mať synator 4 mesiace a kusok, nie že by som mu nechcela dopriat MM, ale v práci ma odsavanie bude dosť obmedzovať. Čiže zvazujem, alebo teda rozhodla som sa ukončiť laktaciu. Obsavala som cca kazde 4 hodiny, v noci len raz, od pondelka odsavam kazdych 6 hodin, nemam pocit že by som mala mlieka menej.
Prosim poraďte mi ako si zastavit mlieko aby som nedostala zapal prsnika, ak by sa dalo bez liekov.
Prosim nerieste preco nekojim ale len odsavam a prosim nekomentujte preco idem do prace ani ze mam to skusit nejako sklbit. Ďakujem. 🙂
@viestta no to by bolo idealne, nemusela by som to ukoncit, lebo mlieka mam naozaj dost, nepoviem keby som odsala 100ml z oboch, ale ja odsajem tak 200 az 350ml. Cize hladsm dake rady finty. To ma nenapadlo odsavat menej, ďakujem 🙂 este ten mesiac chcem potiahnut a v polke februara zacat s ukoncovanim
@luciachh 200 az 350?😃 Lucka ty si sleha😃 Kde sa ti to tam zmesti?😁🙏🏻
Hlavne pi menej tekutin a mne pomohol salviovy caj
@blondie333 do prs s cislom 75I-G
@blondie333 alw tych 350 je len rano😂
Salvia, mata, postupne predlzovat cas, vynechavat jednodlive odsavanie- teda miesto 4x denne casom len 3x, potom 2x atd. Mne zabera aj jest menej kalorii, menej cukrov, sladkeho, aj ked to ma sprdnu, ze aj zeny v koncentraku kojili, u mna to tak neprebiehalo. Musela som fakt s prepacenim zrat. To prehodnot podla toho, ako sa stravujes.