Viem, že prso nie je sval ale dajú aspoň dajak spevniť prsia po kojeni, ktoré sú padnuté? Schudla som po odstavení syna no a ešte pôjde váha dole, no ale už neviem.co to s nimi urobí. Nie sú malé, ale dole.
Neda sa to, len plastika. Natiahnutu kozu proste nedvihnes cvicenim.
Svaly spevnis ale tie nemajú s kožou nič. Keď raz je po kojeni koža vytahana, cviky nepomôžu. Jedine chirurg. Tiež si pomaly setrim, lebo už teraz ich môžem do podprsenky rolovať..
@acer11 Môjmu mužovi nikto neplatí lebo učí deti a tiež to hovorí, ale asi myslel mladé, pevné prsíčka 😂
Ja ani deti nemam a cvicim fakt vela, aj s tazkymi cinkami. Nepomohlo nic, idem na plastiku..
Tak dakujem.
@shellmycka1 presne som myslela, že či dačo s činkami by nepomohlo
@acer11 tak ja mám aj ortopédom odporučené zmenšenie na ktoré sa aj chystám ale samozrejme nebudem to hrotiť na úkor dieťaťa. Ale teraz aspoň cvičím mám presne zostavené cviky na diastazu a spevnenie prsneho svalstva. Samozrejme nehovorím že sa vrátia na svoje miesto ako pred dieťaťom ale cítim že už nie sú také rozplantané a roztečené do všetkých možných svetových strán.
No realne pomozu steroidy a cinky :D uz vela zien tak spravilo a v sucasnosti vyzeraju ako nabuchane shemale ze clovek pri pohlade na ne rozmysla ci im aj c*c*na nenarastla
Nieco malo cvicenim, inak iba chirurgia.
@elisse247 porad take cviky 🙂
@nedockavasom tak ja to neviem takto poradiť ja cvičím cez zoom s trénerkou každý druhý deň a ona pozerá či daný cvik robím správne aby som cvičila čo mám. Ale samozrejme používam činky pri tom.
@elisse247 skoda, mne by sa veru nejake zisli :D
Ja teraz cvičím a moja trénerka stále hovorí že správnymi cvikmi sa dá spevniť prsné svalstvo a tým sa vlastne nadvihnú. Ale je to dlhší proces a treba naozaj voliť správne cviky a správne ich robiť. Lebo inak to môže mať účinok na iné časti ako sú ruky a chrbát.