Ako skladovať odsaté materské mliečko?

mirka_aa
9. júl 2012

mliecko si odsavam iba raz denne a to v noci lebo mala velmi dlho spi a ked sa aj zobudi napije sa iba trochu a prsia mam strasne naliate...to mliecko ktore si odsajem nechcem vylievat,ale ani prikrmovat pocas dna nepotrebujem..chcem ho odlozit,mozno na prikrmenie po polroku abo pre kazdy pripad keby som bola chora a tak...lenze som sa docitala ze v chladnicke mliecko moze byt len 24hodin a odsate mliecko sa nesmie prilievat do zmrazeneho...no kebyze mam kazdy den odlozit do mraznicky jednu davku,po mesiaci by som tam musela mat 30poharikou...neviete mi poradit,co mam robit?nejaka ina moznost??dakujem 🙂

ktore
17. júl 2012

treba dat do mraznicky.

mia551
17. júl 2012

ina moznost nie je, len do mraznicky... 😉

lienka434
17. júl 2012

urcite tu je nejaka tema s tym co potrebujes...skus pohladat...no viem ze mozes zliat a do sackov a zamrazit.

strapco13
18. júl 2012

bud budes odsavat alebo prestanes odsavat, pokial dojcis na poziadanie, nepouzivas dudel a pod, tak sa mliecko postupne prisposobi a nebudes musiet odsat
http://dojcenie.wordpress.com/ako-dojcit/odsava...
ak medzi odsatiami nie je casovy odstup vacsi ako den /plus minus hodina/ tak ich mozes zliat spolu a tak zamrazit/ su aj saciky na mrazenie mliecka, su skladnejsie a vol velkost nadoby podla mnozstav mliecka, nemusia to byt specialne pohariky na mlieko, stacia aj flasky od presnidavky, male kelimky, porste neodkladat poloprazdne nadobky