Chcem sa spytat na nejake dobre rady,ako si co najdlhsie udrzat mlieko.Alebo aspon kym dcerku pustia z nemocnice domov a nezacne sama sat.Narodila sa totiz predcasne,takze tak rychlo domov nepojde.dakujem
Presne tak ako píše vefi89, len odsávať a odsávať minimálne každé tri hodiny aj v noci. A držím palce aby si to zvládla.
Neboj sa aj keby sa ti produkcia mlieka znizila, ale po prichode domov ak sa prisaje tak sa to da rozbehnut znovu, bude to chvilku trvat ale da sa. Ja som raz skoro stratila mlieko pri prvom synovi, bola som hospitalizovana a nedokazala som ucinne odsavat. Trvalo to asi tyzden po prepusteni, ale mlieko sa mi vratilo, bolo to dost narocne ale sme to zvladli. Mne sa totizto odsavanim nedaril vyvolat vypudzovaci reflex. ☹
papaj polievocky, tekutiny, pudingy - najma vtacie mlieko no a co naj odsavaj a mliecka budes mat nadostac 🙂 good luck 😉
suhlasim s tym prikladanim starsej dcerky...
odsavanie je dobra volba ale aj odstriekavanie rukou...nahrievanie prsnikov a nasledne odsatie pokial mozno co najvecsieho mnozstva...treba mat vsak naozja dobru odsavacku..ja som tak pred 7 rokmi odsavala dva mesiace pre dceru v nemocnici a podarilo sa mi to tak roztahat ze sopm mala 3 litre mliecka na den...vela pit a vela vitaminov ...odporucam odsavat ako pri kojeni...kazde dve dhoiny a ked s a mliecko roztecie potom upravit na 3 hodiny ...najlepsie je odsavat aj v noci ako keby si kolia...nocne odsavanie je pre tvorbu mliecka najdolezitejsie...mam to overene...ale kedze aj spanok je dolezity tak si urci interval ktory ti bude vyhovovat...nakolko som mala jedno dieta nebol az taky problem vstavat kazde 3 hodiny v noci...drzim paste!!!
odsávať, odsávať, odsávať 🙂