Dobry vecer,idem si pre radu lebo uz som zufala. Mam momentalne zapal prsnika,od vcera ATB ale mam tam.velku zatvrdlinu,ktoru nedokazem nijako dostat prec. Dnes som.bola.u lekara,pozrel.ma,tak konstatoval.ze je to zapal. Chcem.sa opytat,uvolni sa ta zatvrdlina pomocou ATB? Lebo ja to nedokazem rozpustit. V sprche uz asi aj byvam,davala som kapustne listy,Visnovskeho balzam,teple obklady a ak sa mi podari,tak len po kvapkach....ale teraz vecer asi tak 3 kvapky. Cely prsnik tvrdy,plus ta hrca. Beriem uz aj tabletky na zastavenie laktacie,takze uz ani oxytocin,ktory mi to ako tak spustal,neprichadza do uvahy. Prosim,poradte...ale myslim.ze to nemasirujem.spravne,lebo ja sa to snazim skor vytlacat ako masirovat. A to uz nehovorim o ten strasnej bolesri...ta hrca hrozne boli :( prosim,nejake rady ako masirovat alebo nieco co sa s tym da robit. Dakujem.
@katarinka89 takze to moje nasilne stlacanie mi je asi prd platne,ano? Myslela som ze to takto skor dostanem von,tym tlacenim. A to po tej hrci? A silno alwbo jemne masirovat? Dufam ze sa to uvolni lebo uz mam z toho strach :(
@ada2208 kruzivymi pohybmi masirovat a v teplej sprche a popripade este aj octanovou mastou. To sa ti uvolni
@ada2208 ja som to mala tiez az triasky a horucky a tiez atb..podla mna je ta bolest horsia ako porod, aspon pre mna ano🙈 ja som si to najskor nahriala bud fenom alebo v sprche, pocas toho som sa ho snazila masirovat, hlavne to zatvrdnute a nasledne som odsavala odsavackou ale elektrickou a hrcky sa stratili 👍
@ada2208 áno, to červené. Ja som si k tomu sadla a masirovala až kým mi pomaličky nezačalo kvapkat mlieko, zo začiatku to išlo veľmi pomaly, naozaj po kvapkách, asi po 15min keď sa mi dostatočne nahrial prsník, vyšli prvé kvapky. Viem ze v pôrodnici som prvé dni nerobila nič okrem toho a to málo co som doslova odkvapkala som nosila malému na jisku. Masirovala a nahrievala som vždy keď som nebola práve pri malom, bolo to náročné ale pomohlo.
Dobry den. Nechcem vas strasit, ale mala som nieco velmi podobre, zatvrdnutu hrcu velku ako vajce ktora nesla rozmasirovat a nakoniec to bol absces ktory mi museli narezavat, aby sa hnis dostal von.mala som tam zlateho stafylokoka
@ada2208 mrzí ma to..akurat citam tuto diskusiu, mam rovnaku skusenost, skoncila som toez na chirurgii s abscesom. pre povzbudenie -dojcenie sa podarilo udrzat 🙂 Zelam skore zotavenie.
@ada2208 m
Kruzive pohyby pod teplou sprxou. Zapal ustupi cca po 3 tabletke-+ paralen na noc