Ahojte baby!Včera som kúpila od jednej ženskej odsávačku mlieka a zistila som,že asi bola tuhá fajčiarka... 😖 všetky časti hrozne smrdia...všetko sme umyli v umývačke a vysterilizovali,ale nepomohlo...odsala som si mlieko do Via pohárika čo mala k tomu a teraz nevím,či už tým nesmrdí aj mliečko.. 😢 Neviete ako by som sa mohla toho pachu zbaviť?Je to vôbec možné,keď je to už v tej umeline nasiaknuté? Mlieko si zatiaľ len odstriekavam aby sa mi mohol malý prisať,to mlieko mu nedávam...ale ak budem musieť normal odsávať,tak sa bojím.. ☹
skus namocit do octovej vody...
a skusit dat vsetky casti do mraznicky?....neviem skus.
fuuuj. vyhodit a kupti si novu. Preco ste odsavacku kupovali po niekom cudzom? Ved je to nechutne.
skúste vyvariť v octovej vode, ale potom ešte viac krát prevatiť aj vo vode aby zas nebolo citit ten ocot.
kup si novu.ja by som to nikdy nedala svoju dietatu.ved može niečo dostat to ti stojí za to?to jakeby si po druhom pila z flaše ty a smrdí .
určite by som odsávačku použitú nekúpila :( podla mňa ten smrad z cigarety odtial umyť alebo vyvetrať nevieš :( reklamovať si u dotyčnej neskúšala?
Umyt v SAVE, aj v nemocniciach tak vsetko umyvaju dobre oplachnut!!!!
Ja by som to vyhodila a kupila novu. Vsak ked ju nebudes potrebovat, predas. Tie Avent pohariky ta tiez nezruinuju ked kupis nove a mas istotu ze je to sterilne. Osobe od ktorej si to kupila asi hygiena vela nehovorila a veru by som sa bala davat z toho jest svojmu dietatu.
no asi by som to vrátila predávajúcej s patričným komentárom ☹ ....
tak zrejme nema dotycna peniaze na to aby kupila novu, ja som tiez dostala od kamaratky. Ved dnes nove odsavacky stoja dost vela hlavne tie kvalitne. Neviem co je na tom nechutne, ked sa to dobre umyje v horucej vode, saponate a este vyvari. Ako netreba zas robit z toho vedu a ak to pachne od cigaretoveho dymu, no to uz je vrchol od tej dotycnej, skus to umyt v save a ked to nepojde asi fakt ostava len vyhodit. A skusila by som to reklamovat aj
To nechapem co ta dotycna fajcila pri odsavani mlieka? Nechutne😝
Vyhoď to!!!!!!!!! kto vie čo to bolo za ženskú ked fajčila vo vnútri pri odsávaní miečka...... a takéto veci by som zo zásady nikdy nekupovala použité.... 😒 skús jej to vrátiť ☹