Ako sa prosim vas volaju lieky na zastavenie tvorby mlieka?A daju sa kupit bez receptu? 😕
navoľno kúpiš asi iba homeopatiká ricinus comunis 30...keď budeš menej prikladať, či odsávať, mlieko by sa pomaly malo zastaviť samé...deti majú všelijaké problémy či už na UM tak i na materskom
a už nechceš kojiť, alebo ti dieťatko nechce piť? Ja som kojila 18 mesiacov a malý má teraz 2 a pol roka a mlieko stále mám , nemyslím veľa ale je....keď som bola za doktorkou - čo s tým povedala, že pokiaľ mi to vyslovene nerobí nejaké problémy - ťažkosti - bolesti, zápaly a tak - aby som to nechala tak - samo sa to upraví, lebo údajne lieky - teda injekcia na zástavu tvorby mlieka má veľa nepríjemných vedľajších účinkov .... ☹
Parlodel, ale sú len na predpis od lekára.
dnes som sa na to pytala gynekologa.su to hormonalne lieky,ako pise 75janka tak hovoril aj mne o vedlajsich ucinkoch tak radsej si odsavaj ak nechces kojit a postupne sa ti strati...
su na predpis, musis ist k dr., ked mas na to vazny dovod, ked nie, aby si potom nebanovala, deti na umelom mlieku maju vselijake problemy