Ahojte maminy. Postupne som prestavala kojit maleho az sa nekojime uplne uz nieco vyse tyzdna. Prsniky ostali volne nemala som problem az do vcera. Pravy prsnik ma dost boli na dotyk mam hrcky. Viete niekto nejake domace rady? Mala som zapal prsnikov po porode uz nechcem :( dakujem
@nonika88 hrče ,,migaj,, rozmasirovat do sprchy horucou vodou lebo ten zapal mozeš z toho dostať, treba ho vyprazdniť tak aby bol volny. Mozeš naklepat kapustovy list a dat si ho po podprsenky. Piť šalviovy, mätovy čaj, su aj homeopatika to poradia v lekarni.
Ja som mala ten isty problem ked som maleho uz odstavila. Pomohlo mi to ze som si este mliecko odsala a postupne som cas medzi odsavanim predlzovala. Nakoniec som si odsavala len ked som citila tlak a potom uz vobec.
Rozmasíruj si hrčky. A mliečko trošku odstriekaj. Ale nie úplne. Iba tak, aby sa ti uľavilo. Potom zase, ale stále iba trošku. Mliečko sa postupne stratí. Pomôže aj tá teplá voda, ako spomínali baby hore.
Ked ja uz praveze mliecko ani nejako nemam snazim sa si aj odstriekat ale ide uz len take cire ako voda a nemam prsnik ani nejaky naliaty alebo tvrdy... Zapal som mala ako som spominala po porode tak kapustne listy som absolvovala aj sprchy a masaze ale tie caje vyskusam a ak nepovoli pojdem kupit tie homeopatika. Dakujem ste zlate 🙂
Mata vraj brani tvorbe #)
Dakujem zienky 🙂 uz je to ovela lepsie povolilo sprchami a masazami a davala som si plienku a vino 🙂 smrdkam ale nevadi 🙂