Prosím vás maminy poradte mi ako mám prestat kojit,kojime uz rok aj osem mesiacov ale uz je to otrava tak by som stym chcela seknut len neviem ako??
@monika1602 - hm ak ti to zacina fyzicky vadit, seknes s tym najprv cez den - to sa da celkom lahko, povies, ze ta bolia prsia, previaz si ich ci zalep leukoplastom pre doveryhodnost, vzdy zaaukaj, ked sa mala chyti, na noc je to uz tazsie, chces sa zbavit aj ritualu pred spanim? Ak ano, tak mlieko v pohari uz po veceri, potom umyt zubky a do postielky tulkat, mojkat, ak sa zobudi v noci, prebrat, ponuknut vodu, no par dni to potrva, len to chce trpezlivost a vydrzat.
Nechcela som tak povedat ze otrava ale mala sa budi aj 5 krat za noc a to este cez den ked sme hocikde tak si ziada b autobuse ,v bazene a tak .. ☹
@anjelicek26 dakujem🙂 No chcela by som uplne aj po veceroch odstavit a stratim mlieko ci stym bude problem??
@monika1602 pravidlo c.1 pre vytvaranie novych diskusii a otazok 😉
"Novú tému zakladaj až keď sa presvedčíš, či podobná Diskusia, alebo Otázka už neexistuje. Ak podobnú tému nájdeš, svoj príspevok vlož tam. Ak nenájdeš, vtedy môžeš vytvoriť novú tému."
Neporadím, pre mna je dojčenie radosť a nie otrava, neviem si predstaviť, že by som mala svoje velké bábatko odstaviť...ale je tu kopec linkov, v ktorých nájdeš svoju odpoved.