Ako prestať dojčiť?

lenuska333
30. aug 2021

Dobrý deň potrebujem rady mam 1 a pol ročného syna pomaly by som chcela prestať s kojenimlebo väčšinou príde k prsníku len tak z nudy umelé mlieko odmieta a keď mu nedám prsník začne plakať kričať je dosť neposlušny ako ho od naučiť prosím dajte nejaké rady Vopred Ďakujem

evica17
30. aug 2021

@lenuska333 prelep si bradavky lepkou na rany, a povedz ze ta bolia ze mu nemozes dat. Az kym sa neodnauci maj ich prelepene.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
didi2102
30. aug 2021

@lenuska333 ja som ostavovala syna keď mal 14m z dna na deň,doslova z minúty na minútu,jeden deň pomraucal , neriešila som proste som nedala lebo som už bola opäť tehotná,teraz má dcéra tiež 1.5r a ešte týždeň kým príde muž na SR a končím,nejdem robiť žiadne ceremónie , poviem že už nieje a bodka 😁 a dodržať nech by bolo cokolvek

veronice
30. aug 2021

@didi2102 my tiez takto ze "rychla smrt". V 13m som musela zo zdravotnych dovodov odstavit a mala pila mm uz len vecer pred spankom takze 3 dbi po sebe uspaval mazel, trochu si pomrncala ale pochopila ze uz "nic nebude" a do tyzdna uplne zabudla ze nejake mliecko bolo. Ale zas na nasu malu akosi vo vsetkom plati "rychla smrt" ci uz oddudlovanie, odplienkovanie, odstavenie, vsetko islo tak rychlo az mi to divne bolo 🙈(Bohu vdaka 🙏🙏)
Ale ten trik s prelepenim bradaviek som uz viackrat pocula alebo ze potriet niecim stiplavym tusim ci cim a povedat ze sa mlieko pokazilo. Vraj aj to dobre zabera 😁

maximilie
30. aug 2021

Ja sa pripnem. Môžem sa opýtať aké máte skúsenosti s jedením? Začnú potom deti lepšie jest? Moja je posledne dni len o materskom mlieku
Ci deti ktoré sú raz slabi jedaci, tak nimi budú stále?

didi2102
30. aug 2021

@maximilie takže 3r- nie nepomohlo mu to,nepil potom už vôbec mlieko,cez rok nejol mliečne veci,jogurtu nič .... Jedenie bola a stále je hrôza ale čo to sa to zlepšilo po 3r , problém bola voda , nechcel nič piť, odmietal všetky fľašky , ako tak zniesol slamku .. tiež sa to zlepšilo až teraz ... No je to stále boj,mala som teraz týždeň kde mi zjedol až večeru do vtedy z ostatných chodov po lyzicke a doslova 1hryze 🤯

didi2102
30. aug 2021

@veronice cumel bola tiež u nás rýchla smrť,vzala som všetky a vyhodila,povedala že už nieje

veronice
30. aug 2021

@didi2102 u nas ich spapal havo 😁 a potom sme sa uz len smiali ze havo je sisi lebo spapal dudky a teraz ho z nich boli brusko 😁👍

titla
30. aug 2021

Zo dna na den som nedala. Prva noc bol masaker (on bol pricucnuty pomaly celu noc, preto som s tym sekla), ale po tyzdni si nespomenul a odvtedy prespi celu noc. Odvtedy sice vobec nechce mieko, ani UM, ani kravske, dokonca nechcel ani moje z flasky, ale papa jogurty syry a ine mliecne vyrobky. A vyhoda je, ze zacal poriadne jest a pit viac vody.

maximilie
30. aug 2021

@didi2102 mam.pocit ze s jedením majú problém vacinou kojene deti 🙄🤔
Zas nechcem ju kojiť do 3r, ale ked ma to byt tak, ze potom už vôbec nič nezje... naozaj neviem ako sa rozhodnut

didi2102
31. aug 2021

@maximilie za mňa čím skôr prestať aby sa dieťa rozjedlo ako tak do škôlky resp aby ochutnalo čo najviac veci,ale už je to na tebe,dosť sa trápim ale syn zje zase všetko

maximilie
31. aug 2021

@didi2102 ďakujem, áno už je najvyšší čas. Och 🙈 uz vidím ako spojí ruky a bude hovoriť,,mamka pjosim pjosim didku".... to bude tazkeeeeee

megan777
26. apr 2022

@veronice to je super a mileeeeeee