Ahojte,viete mi niekto poradiť.Moje bábo malo cca pred týždňom 5 mesiacov a v noci sa pravidelne budíme na papanie každé dve hodiny.Nemáme nejakú fintu na dlhší spánok?
nas starsi syn sa do 1 roka budil pravidelne kazde 2 hodiny na mlieko. na minutu presne, cize ziadna finta vam asi nepomoze. treba mu dat jest a verit, ze casom to prejde.
neviem, ci kojis, alebo nie, no ked kojis, tak v cca 6.mesiaci byva laktacna kriza, zvykne sa babo budit castejsie v noci, kym sa produkcia mlieka nazvysi... Je mozne zacat davat vecer kasicku, ale tym sa produkcia mliecka nezvysi.. Neviem, ako dlho to trva, no ak byt to trvalo dlho natolko, ze by ti to uz zacalo prekazat, asi by som zacala davat vecer kasicku na zasitenie. No ak kojis, skus vydrzat, ci sa mliecko neupravi....
Ahoj, my sme papali každú hodinu do piatich mesiacov, potom sa to trošku upravilo na dve hodiny, keďže má už malinký za týždeň 8. mesiacov papáme už aj príkrmy takže cez deň je to celkom v pohode, no ešte sme neprespali celú noc...budíme sa na papanie - ako kedy, niekedy prespíme aj tri hodinky, inokedy sme hore každé dve hodinky - a to sa večer prikrmujeme aj Bebou - kojíme sa stále, no treba to len vydržať asi, kým dieťatko prospieva. Niektoré maminky majú to šťastie, že nakoja dieťatko a spí aj 4-5 hodín, je to individuálne. Veľa trpezlivosti prajem 🙂
aj moj drobcek to robil po tretom mesiaci, kazdu hodinu,hodinu a pol sa v noci budil a bol hladny, vraj mam vydrzat a upravi sa to, a teraz ma 4 a pol a naozaj asi tyzden spinka od 22 do pol piatej a potom uz rano o 6 zasa papa, ale uz teda prespi dlhsie, tiez som myslela, ze ho na noc dokrmim umelym mliekom, ale potom zasa nechcu cucat..tak som to vydrzala a teraz nas uz trapia zubky, a zasa cez den pyta kazdu hodinu ked nespi... 🙂
Len treba vydrzat... do 18 ky to robit nebude.. my mame 26 mesiacov a sme hore kazdu 1,5 hodku, niekedy aj kazdu pol hodinku ked ma zlu noc, len si cucne a spi dalej... ved najlepie sa spi pri maminke na prsku 🙂 🙂 🙂 🙂 co si budeme nahovarat... 😝 😝 😝 😝
čas to vyrieši, môj okolo troch mesiacov začal z ničoho nič papať iba dvakrát, to prestal priberať, potom ho to po dvoch mesiacoch prešlo a jedol každú hodinku až dve, až cca do roka, teraz má 19 mesiacov, v noci papaá dvakrát v noci, každú hodinu len občas - ked je chorý a pod.
Zvysenie poctu dennych dojceni a viac kontaktu a nosenia cez den.zvlast k veveru dietatko sa v noci nudiskor kvoli fyzickemu kontaltu a uisteniu, ze si tu, ako kvoli hladu. Nam sli okolo 5 mesiacov zubky a bola som hore aj 30x za noc. A potom sa to samo zmenilo na menej teraz sme chori, tak je to opat viac. A tak sa to strieda asi u vsetkych deti. Este mozes skusot zamestnat ocka.ze ked sa zobudi prilis skoro, pojde itisit on.alev 5mesiacoch to este dietatko nemusi akceptovat.zas na dostatocnu tvorbu mliecka je nocne kojenie najefektivnejsie. Aspon to ta moze potesit.
jediná finta fňeee je vydržať! 😉