Prosim poradte. Moja mala ma týždeň, kojim ju ale po 5 minutach na cecku mi stale zaspi a zobudi sa po polhodine ze je hladna. A toto sa deje cele dokola cely den. Aj ju preberám ale nic. Poradte ako ju prebrať aby sa najedla dostatocne a poton spala lebo takto cely den nespi poriadne nic a uz skm z toho zufala
A inak celkom zaberalo popotaovanie bradavky, hned zacali jest, alebo este štipkanie do líčka
@lele97 Nas syn takto zaspaval a nepomohlo nic... steklenie, hladenie, fukanie do tvare, vyzliekanie, volanie na neho, hybanie sa, stlacanie prsnika, cievka. nic... do 10 minut zaspal.
Musela som odsavat a davat mu vo flaske a kedze sa mi tym padom mliecko poriadne nerozbehlo, bol dokrmovany umelym mlieckom.
Skus krmit hned po prebudeni, necakaj az na cas pred spanim. Ale mozes krmit aj pred spanim... bude mat tak dve mensie porcie.
Nakoniec sa ukazalo ze je hypotonicky. Nemal energiu na to aby tahal miecko. Unavil sa a zaspal aj ked bol stale hladny.
Skuste si to zistit.
moja mi usinala, kde pila mliečko z flaše. Vždy som jej trochu potiahla dudlikom po puse, zobudila sa a pila dalej
Nemá žltačku? Moji ked mali zltacku s stupol im bilirubin nemohla som ich poriadne prebudiť aby sa najedli a takto to potom vyzeralo