Ako pomôcť 2-týždňovej dcérke?

vitez
28. sep 2024

Ahojte 2 týždňovej dcérke čo by ste poradili po dojčení častokrát sa budí keď zaspí a aj keď je hore viackrát sa rozplače,,,je počuť ako keby škrkanie v žalúdku -brušku
pani dr.pri prvej návšteve odporučila aby sme jej dávali 3x denne po 25kvapiek Espumisanu(zdá sa mi to príliš veľa)3 x za deň 25kvapiek

jaass
28. sep 2024

@vitez vyzerá, že koliky, bolesti bruska. Ako dlho ju drzis na rukách po kojeni?🙂

vitez
autor
28. sep 2024

@jaass kým sa jej neodrgne....a ešte a po takych 5-10minut....ale niekedy menej lebo zaspí...ale nie stále sa jej odgrgne

jaass
28. sep 2024

@vitez nás trápili koliky cca 3 mesiace, silný plač, tak sme masirovali synčekovi bruško a nosili ho na rukách kým mu nebolo lepšie

vitez
autor
29. sep 2024

@jaass čítala som aj ja... že cca do 3mesiacov je to tak pri bàbätkach..myslela som že niekto má nejakú lepšiu skúsenosť

tinalia
29. sep 2024

To davkovanie espumisanu je v poriadku, nemaj strach. Dokonca mozes aj pri kazdom krmeni, je to aj v pribalovom letaku. Tiez sme mali problemy s bruskom do cca 3.mesiaca, odvtedy je to v poriadku 😊

beata_k
29. sep 2024

Aby espumisan fungoval musi sa uzivat pred kazdym dojcenim, nie len 3x denne. Kup pre dospelych, tam je davka tusim 5 kvapiek.