Ako podávať odsaté mliečko?

believe2
1. júl 2010

Mamicky, potrebujem poradit - musim sa na par hodin vzdialit od mojho drobca, tak som si odsala odsavackou mliecko, keby bolo treba. Ako mam poucit rodinu, ktori pri nej za ten cas budu, ze ako ho maju podat? Lyzickou, striekackou ci z flase? dakujem

brisilda
1. júl 2010

najlepsie je striekackou no zalezi od toho ake mas flase pokial mas avent alebo tommeer tipper tak odporucam s flase ohriate na pozadovanu teplotu pre dospeleho je to vlazne treba davat pozor aby nebolo horuce a taktiez zimne lebo vtedy babo mliecko nevypije 😉

latvia
1. júl 2010

ak je to len jednorazovo,tak je to jedno, nenavykne si ani na flasu...ak by to malo byt castejsie, tak striekacka alebo lyzicka, resp. podla toho ci bude vobec z niecoho chciet...ak striekacku a lyzicku odmietne,tak flasu, a naopak

cikyta
1. júl 2010

@believe2 Ak kojiš,odporuča sa striekačkou,či lyžičkou,no ja osobne som podala normálnou flašou.Ohriala som to vo vodnej lázni.Ohrievačkou.Určite nie v mikrovlnke,lebo mliečko obsahuje výživne bielkoviny,ktore mikrovlnne žiarenie uplne zničí.
(Dcerka pila aj z flaše aj z prsníka od malička.Má 14 mesiacov a neodmietla mi nikdy preto prsník.)

zoeno.1
1. júl 2010

mliecko mu mozes dat okrem spominanych veci aj normalne napit z poharika 😉