Ako ste to riešili s malými závislákmi? Malá má 7 mesiacov a dnešná noc bola fakt katastrofa. Hore bola fakt každú pol hodinu. Zaspáva pekne sama, bez akéhokoľvek uspávania, ale v noci chce stále prsník. Máte nejaké tipy čo s tým urobiť? Keď jej dám cumeľ alebo flašu s vodou, tak to sa teda vôbec neuspokojí, rámus jedna radosť.
Ahoj no ja nemam este skoro ziadne skusenosti nakolko som mamou iba necelych10 tyzdnov ale podla mna kojenie je pre nase deticky to naj aj ked to nocne vstavanie nie je bohvieco. Ja to riesim tak nakolko cumlik tiez neuzivame nic z neho netecie tak nechceme lahnem si teda aj ja prilozim k prsniku a nech si saje az kym nezaspi ja si tiez zdriemnem a potom ju prelozim do postielky. Ja by som ju od kojenia neoducala a myslim ze nase deticky vedia co je pre ne to naj mamine pritulenie je nenahraditelne 🙂
@lili777 ja som to vyriesila tak, ze som ho supla medzi nas do postele a pil niekedy aj bez toho aby som o tom vedela... vodu tiez odmietal v noci...no potom som sa rozhodla to zmenit...nechala som ho trochu poplakat, sam sa upokojil a zaspal naspat do 5tich minut.
chce to len skusat a vytrvat 🙂 vela sil
@bubunko1 , precitala som si nahodou tvoj komentar o bolesti kolien 🙂 ano, mala som to pri prvom, mas malo kalcia, toto su jednoznacne priznaky, zbehni do lekarne kupit si Biomin Gold, alebo nieco podobne, oni poradia, nasad si kuru a prejde to. je to z dojcenia.
Dakujem za radu urcite zajdem do lekarne a nieco si vypytam. moze byt ze je to z dojcenia vlastne opat nasa ratolest berie zo mna to naj co potrebuje ale my maminky to zvladneme len nech su deticky 😉 zdravucke
moja Olivka do 13 mesiacov v noci papala i kazdu polhodku... chce to trpezlivost.. my spime spolu a kym budem kojit, nebudeme to ani menit, nakolko jej len dam prsnik a obe spokojne dalej spime. ked bola mala, kazde tri hodky sme menili strany. dnes uz len prsia menim... uz papa 1-2x za noc, ak ju ale trapia zubky i celu noc vie byt prisata. deticky ked su na prsniku, nie vzdy papaju, na prsniku sa i ukludnuju, mojkaju... treba vydrzat, mas este male babo. Olivka bola od narodenia par mesiacov na prsniku takmer 24 hodin...
ja mám ten istý "problém" tiež sme z toho všetci unavení ale teda dávam na rady všetkých že treba len vydržať, ale dobré rady si prečítam aj ja rada 😀
Prežila som si to isté pri prvom synovi. Bez problémov som ho odstavila, ale mal cca 13 mesiacov a to odstavenei bolo definitívne, lebo som bola tehotná. On si ani nevšimol a o cca. týždeň prespával celé noci, tak je tomu dodnes. Rozmýšľala som, že by som malinkú dala k nemu do izby, aby spinkali spolu. Ale teraz by mi ho budila a nie je to moc pohodlné vstávať k nej do vedľajšej izby. Je hrozne citlivá, len sa s mužom pohneme a je hore. Najnovšie sa síce napapá, ale tvári sa, že sa ideme hrať, že je skrátka deň. Síce to robí len občas, ale vtedy rázne odmieta zaspať a vymýšľa aj hodinu a pol. Moja únava pri dvoch krpcoch je síce taká, že mi jej protesty a mrnčanie nevadia, ale malého vo vedľajšej izbe zobudí.
ahoj a spinka vo svojej postielke? alebo s Vami? moj prvy spal nami a bola to tiez katastrofa, ale druheho som uz poucena dala od narodenia do postielky a budi sa max 2x za noc. a je to tiez riadny zavislak, doteraz neje nic okrem MM, prikrmy nula bodov a ma uz asi 9 kg, tak si vies predstavit aku davku denne potrebuje.