Ako odstaviť dieťa od nočného dojčenia?

14. aug 2024

Ahojte viete poradiť nejaké tipy, triky ako odnaučiť dieťa od nočného kojenia? Dieťa má 2 roky. Denne kojenie sa mi podarilo obmedziť len na 3 krát no nočného odstavenia sa velmi obávam.

basulaak
14. aug 2024

Ak zijes s partnerom nehaj ho spat s dietatom par noci. Prvu noc mozno trochu poplace ale malo by si velmi rychlo zvyknut. Ty sa vyspi v inej miestnosti.

tani777
14. aug 2024

U nas pomohlo len vysvetlit cez den,ked mali dobru naladu,ze v noci uz sa spi,a ze aj ja,aj mliecko sa musime vyspat..dohodli sme sa,ze na zaspinkanie bude,a takisto rano ked sa zobudi (ale teda rano znamenalo,ze uz svieti slnko,aby aj tomu rozumeli,co je to rano)

domka222
14. aug 2024

Nedala som. Ponúkla miesto toho fľašu s vodou. Do týždňa bol pokoj

vilma7
14. aug 2024

Nedala som...ponúkla vodu ale.za par noci nebol pokoj ako píšu všetky knihy. Syn bol naučený na prsu zaspávať, takže som večer čakala kým nedopadne a ak sa v noci zobudil, tak bol hodiny hore kým zas nezaspal od únavy. Bolo to hrozné obdobie, trvalo asi mesiac a pol, kým sa naučil zaspávať sam.
Pri dcére som už tu chybu neurobila - zaspavanie na prsníku.

majlo1234
15. aug 2024

Na uspavanie som mu nechala este a vysvetlovala ze v noci sa spi, a uz mu proste nedam. A nedala som. U nas to slo od prvej noci, ale uz mal cez dva roky, a je aj dost rozumny, verim ze s inym temperamentom by to urcite bolo tazsie

moncici_7
Autor odpoveď zmazal
Zobraz