prosim o radu:dcerka bude mat 2 roky ,je stale kojena som s toho strasne unavena,uz som ju skusala odstavit no neda sa ☹ nieje mozne co robi zacne sa hadzat o zem ze ona chce mliecko,a ked nepije tak ho stale musi drzat...den ci noc...som strasne rada ze som ju tak dlho kojila..no hovorim uz sa to neda ,nemozem sa pohnut ani na krok..skusala som uz vsetko...Prosim poradite? 😉
😀 😀 😀 v tomto veku som chcela odstavit dieta aj ja.....a aj som si natrela prsia horcicou. Mala znechutene na mna zaganila a poslala ma umyt....vazne - ze - maminka, chod sa umyt.....
to som ta chcela len podporit, radu nemam, ja som krik nevydrzala a odstavila som ju asi pred 3-ma tyzdnami, dala si uz vysvetlit (vsak nacase, bude mat teraz 3 roky) a dokonca som ju dala do skolky, a doma este vecer "cicala", som si myslela, ze skolka pomoze aspon trosicku....Je fakt, ze z kojenia som uz nemala potesenie, a liezlo mi to na nervy, nehovoriac, ako ma to uz vycerpavalo...Ale ako som napisala, nevydrzala som krik a plac dcery, aby som ju odstavila tak drasticky ako niektore maminky, tak som si to vyslovene odtrpela...
Dufam, ze niektore napisu dobre rady, ja si myslim takisto, ze som vyskusala vsetko - bez placu, a nic z toho nebolo....
ja som mala rovnaky problem so synom, on musel mat 1do pusy a 2.do ruky 😀 😀 ,ked mal 2,5roka tak som si uz definitivne povedala, ze dost!!! bradavky som si na 2tyzdne prelepila leukoplastom a pokazde ked sa na mna vystveral, prilepil tak videl, ze maminka ma bo bo....poplakal ale odvykol si 😉 . velakrat mi ho bolo luto a chcela som to vzdat ale vydrzala som 🙂 .u nas ocot, citron a podobne veci vobec nezaberali...ochutnal, zarazil sa...zase ochutnal a potom na velku radost uz je dobre mliecko 😉 cucal s potesenim dalej 😀 😀 . ale doteraz ked mi vidi cicik tak s velkou radostou si ho hned postiska 😉
ahojky, to je ťažké. ja som našu Tamarku, nevedela odnaučiť skoro 3 mesiace, ale potom sme sa dohodli so svokrušou a tá si vnučku zobrala na 5 dní ku nej a bol pokoj. Prvú noc, že plakala, ale potom si už ani nespomenula. a keď prišla domov, tak povedala, že maminka bola u dc. a dal jej tabletky a že už nemá mliečko. Držím palceky 🙂 🙂 🙂 🙂
Dcérka mala skoro dva roky keď sa jej (velmi skoro) pokazil a zlomil zúbok. No s tým ostrým zlomeným zúbkom ma dokúsala,mala som tam aj jazvu a dosť to bolelo.Ja som ju vtedy kojila už len k zaspávaniu,a keď prišlo k tomu že ideme spinkať,tak som jej ukázala jazvu a vysvetlila že maminku to boli. Bola na svoj vek dosť rozumná,pochopila ma a ešte mi aj pofúkala.Scéna sa opakovala asi 3 krát,viac ani nepýtala. Naučila sa piť mliečko z pohára,a tešila sa že pije ako dospelý.
počula som že niektoré maminy si natierajú prsia napríklad octom alebo niečím čo nemá dieťa rado a potom urobí že fuj a nechce 🙂