Prosím vás žienky.. kojim syna 13mesiacov.🙂som rada že som to dala ale už by som ho najradšej odnaučila.
Papa všetko a v noci sa budí na kojenie aj 5x. Zobudí sa a cucne "spí ďalej. No myslím že je to už len také vymýšľanie..mohol by už prespať a celkovo cecik už nechať
No tak tu sa pripnem 😀 tiež by som potrebovala poradiť ako na to. 🤷😁 ..tiež mám 13 mesačnú dcérku, ktorá je dojcena anejak sa nevie oducit, skúšala som už fľašu s mliekom trošku vypije a potom si pýta prsník inak nezaspí 🤦 ..
@weronika2306 na obed keď sa napapa tak ho ešte priložím na cicik a zaspí. Málokedy mne v kočíku už zaspí.. potom zas v noci sa budí aj 3-4krat
A to toho zje riadne cez deň . Aj jogurty aj zeleninové jedlá ,no je to papajko riadny . Ale cecik si nepusti
No moja robila to isté naobedovala sa a musela ešte prsník aby zaspala.. tak som jej skúsila kúpiť frapko (niečo ako Granko ale jahodové) to jej dávam trošku do mlieka a vypije fľašu a musím poklopat už tretí deň aspoň cez obed zaspala bez prsníka 🙏😀 , večer, ešte dojcim aj v noci ,nechcela som ju hneď celkom odstaviť radšej pomaly 😀
@weronika2306 super ďakujem za tip. Vyskúšam ešte fľašu aj keď nechcel ale Bohvie ..možno bude už chcieť 🤩
Skús dať tak do fľašky, na moju to zabralo 😀 držím palce
Proste mu prsník nedať. Hotovo. Nie raz hej, raz nie, lebo ho len dopleties. Keď sa už definitívne rozhodneš, lebo ty musíš byť pevné istá si v tom, , tak mu nedaj prsník, nech v noci s nim spi manžel. Áno, bude plakať, revat, ale dá sa to zvládnuť. Tiež som tam z dňa na deň odstsvovala, kvôli liekom, nedalo sa inak. Tri dni a noci bol boj, potom schmatol fľašku, vypil ju a odvtedy mal už "cici" na háku Predtym to bol úplný zavislak, doslova trhal tričko mi.