Ako odstavím 13-mesačného syna od dojčenia?

18. okt 2022

Prosím vás žienky.. kojim syna 13mesiacov.🙂som rada že som to dala ale už by som ho najradšej odnaučila.
Papa všetko a v noci sa budí na kojenie aj 5x. Zobudí sa a cucne "spí ďalej. No myslím že je to už len také vymýšľanie..mohol by už prespať a celkovo cecik už nechať

jaskolka
18. okt 2022

Proste mu prsník nedať. Hotovo. Nie raz hej, raz nie, lebo ho len dopleties. Keď sa už definitívne rozhodneš, lebo ty musíš byť pevné istá si v tom, , tak mu nedaj prsník, nech v noci s nim spi manžel. Áno, bude plakať, revat, ale dá sa to zvládnuť. Tiež som tam z dňa na deň odstsvovala, kvôli liekom, nedalo sa inak. Tri dni a noci bol boj, potom schmatol fľašku, vypil ju a odvtedy mal už "cici" na háku Predtym to bol úplný zavislak, doslova trhal tričko mi.

weronika2306
18. okt 2022

No tak tu sa pripnem 😀 tiež by som potrebovala poradiť ako na to. 🤷😁 ..tiež mám 13 mesačnú dcérku, ktorá je dojcena anejak sa nevie oducit, skúšala som už fľašu s mliekom trošku vypije a potom si pýta prsník inak nezaspí 🤦 ..

autor
21. okt 2022

@weronika2306 na obed keď sa napapa tak ho ešte priložím na cicik a zaspí. Málokedy mne v kočíku už zaspí.. potom zas v noci sa budí aj 3-4krat

autor
21. okt 2022

A to toho zje riadne cez deň . Aj jogurty aj zeleninové jedlá ,no je to papajko riadny . Ale cecik si nepusti

weronika2306
21. okt 2022

No moja robila to isté naobedovala sa a musela ešte prsník aby zaspala.. tak som jej skúsila kúpiť frapko (niečo ako Granko ale jahodové) to jej dávam trošku do mlieka a vypije fľašu a musím poklopat už tretí deň aspoň cez obed zaspala bez prsníka 🙏😀 , večer, ešte dojcim aj v noci ,nechcela som ju hneď celkom odstaviť radšej pomaly 😀

autor
21. okt 2022

@weronika2306 super ďakujem za tip. Vyskúšam ešte fľašu aj keď nechcel ale Bohvie ..možno bude už chcieť 🤩

weronika2306
21. okt 2022

Skús dať tak do fľašky, na moju to zabralo 😀 držím palce