Dobrý deň, vopred upozorňujem že nepotrebujem žiadne múdre rady ani nič podobne !! Mamičky môj maly na Rok aj 3 mesiace v noci vstáva každú pól hodinku jesť mlieko cez deň nepije vôbec cely deň papa to čo aj my doma ale napriek tomu vstáva každú pól hodinu ako odnaučiť alebo aspoň spravyt tak aby vstával menej ?
Nedat, bude revat, musis sa na to pripravit... Upravi sa to a prestane sa v noci budit..
@dovidopp nie je to ani zdrave, aj telo si potrebuje oddýchnuť, nie celu noc tráviť nové a nové mlieko…musi zaspať inak nie pri mlieku, presne to co pise vyššie je to spánková asociácia..bude to tazke bude plakat ale nájdete si iný spôsob zaspávania…ja ked som oducala od mlieka tak zaspával posediacky oprety o postielku a ja som ho hladkala ale o tri dni bolo uz dobre, držím palce nech to preucite co najľahšie
Ďakujem vám áno skúsim odstaviť fľašu
každe dieta je ine. Niektore sa napije večer a vydrží cez noc, niektoremu stači v noci čaj, inemu dudlik. Je to individualne
V 15 mesiacoch uz pit v noci nepotrebuje. Nema to nahodou tak, ze pri tom piti zaspava? Lebo potom ma na to vytvorenu spankovu asociaciu a budi sa preto. Ak ano, musis ho naucit zaspavat bez mlieka, inym sposobom. Hladkanim alebo tapkanim, urcite najdes nieco, co mu vyhovuje.