Mam malo mlieka v cici preto potrebujem naučit malu princeznu na flašu ale nechuti jej mliečko z flaše a tiež sa budi v noci že jej to nestači to kojenie s cici..Ako poradte my prosim ..Potrebujem aby si zvykla na flasu z milekom .Prosim dajte my radu ako postupovat ..Budem Vam vdačna za vase odpovede ..
co tak radsej skusit zvysit produkciu mliecka v prsku? .... hm?
su na to rozne bylinky a podobne, ale ked bude mat uz rok tak to uz jej davno davas prikrmy, takze to by tu flasu uz ani nemusela potrebovat... z prska vypije co vypije a ostatne pokryjes pevnou stravou...
No, tak to je už dosť, neuč ju na fľašku, môžte piť z pohárika. A papať príkrmy. Mlieko z prsníka je ponúkni po jedle ako prídavok. Aj večer pred spaním. Nemusí sa budiť od hladu, veľa detí sa budí kvôli separačnej úzkosti. A bežne deti, ako začnú chodiť, schudnú. Zmiznú im šunčičky.😃
@anika151 Koľko váži? A váha v podstate nie je smerodatna. Hlavne v jej veku si už nemá zvykať na UM alebo oravské mlieko. Treba trpezlivosť a ponúkať nové jedla. Začína jar, bude kopa čerstvej zeleniny a ovocia a ona sa rozpapa. Mliecko jej ponukaj nadalej, ale už nebude jej hlavnou potravou. Ak ju teraz naučia na fľašu, nič tým neziskas. Treba pomaličky trpezlivo zavádzať pre ňu prispôsobené bežne jedlo.
Nuž davam jej rano ako stale rožok so šunkou a ktomu ma detsku vyživu črstvu zje tak pol tejglika niekedy aj menej ..No a na druhý den jej davam vianočku z malsom a džemom a ktomu jogurt tiež zje len štvrt alebo pol tejglika..A na obed polievočka vyvar zje mi 15 lyžičky a potom o 3hod..papa zemiak.kasu s maskom na prirodno tých zje 10-12lyžičiek..a na večeru jej robim redšiu krupicu ..co mam robit?
alebo ti budu pisat nestastnice, ktore sa pol roka trapia ako deti naucit na flasu a dalsieho pol roka ako ich to oducit....😂😂😂😂
@anika151 Nesústredenosť sa tak na to. Ponúkam rôzne jedla, choďte spolu na trh, spolu papajte nakrájané ovocie, zeleninku, ponúknu jej z tvojho taniera,... Deti su ako malé papagaje, časom od nás väčšinu obkujaju. Je malinka, ma len rok, to sa všetko upraví. Ak nemá zdravotné problémy, daj tomu čas.
Mozno trosku mimo temy, ale do chodaka by som ju nedavala. Netreba to behanie urychlovat... a tej vahe a kojeniu. Okolo roka vaha prestava stupat tak rychlo. Moj od roka do 2 rokov pribral asi kilo... ak chces kojit aj dalej a trapi ta "len" to ze nepribera, tak skus bylinky na zvysenie tvorby mlieka a ponukaj malej mliecko co najviac. Moj maly sa doteraz budi v noci na kojenie min 4 krat a nemyslim si ze je to kvoli hladu. Plus ponukaj cez den normalne jedlo, ovocie, zeleninu. Nemyslim si ze mas dovod na ukoncenie kojenia, samozrejme ak tym dovodom nie je ze uz nechces ty sama kojit (to nemyslimv zlom).
je bezne, ze deti okolo roka malo priberaju, menej ako predosle mesiace. materske mlieko je ovela lepsie ako flasa, daj na rady ostatnych mamiciek, snaz sa o zvysenie produkcie vlastneho mliecka a prkrmuj normalnou tuhou stravou, ona sa Ti rozpapa ak naozaj mlieko nestaci. moj zacal viac papat az okolo 15m, inak chcel viac-menej mm a popritom iba malinko prikrmov, a je uplne v poriadku.
Koľko má malá?