Ahojte, potrebujem poradit ohladom sania. Moje dieta sa prisaje, no vydzi iba do casu, ked mu vyhovuje tok mliecka, pri nizsom toku sa od prsnika odtahuje. Mliecka mam dosť, aj odstriekavam a uskladnujem. Dostali sme na odporucanie lak.poradkyne cievku, tak dokrmujeme cez prst MM. Ako naucit toho mojho maleho lenivca poriadne sať z prsnikov? Bude postacovat, ak sa zvysi iba tvorba mlieka alebo musim cievkovat aj na prsniku? Dakujem Vam za vsetky rady.
@natatota123 paradoxne si myslim, ze chybu robis tym, ze odsavas. Tok mliecka je samozrejme iny, ked pracujes s odsavackou, ako pri tom, ked saje babo. Ano odsavacka rozbehne mliecko, zvysi produkciu - na druhej strane to stazuje babatku pri sani. Moj nazor je - odsavacku zahod (a ani rucne neodstriekavaj), zasoby mrazakove nepotrebujes, ked zeny zacnu prikrmovat tak sa to postupne aj tak povylieva - a nechaj sat len babatko. Prsnik je teraz zblbnuty dvojitou silnou stimulaciou a ked babatko saje slabsie, uz mu nic poriadne netecie.
@anjelicek26 dakujem, vyskusam. 😉
@anjelicek26 akurat ma teraz napadlo,napisala som to asi blbo, resp. nespravne. Neodsavam mlieko po kazdom dojceni, iba po vecernom, aby sa mi pocas jeho 4-5 hod. spanku velmi prsia nenaliali, kedze je produkcia mlieka najvascia. 😒
@natatota123 a si si ista, ze nevadi prave ta nadporudkcia? Ze prehlta tak nadoraz, zabehne a potom uz nechce? Nasa bola/je taka... urazena, ze jej to strieka 😀 😀 😀 Neboj najdete si system, urcite... my sme si s touto zabou malou tiez preskakali jooj, ani nemysliet...ale prezili...stale ceckosi... papa stale len dva prikrmy, obcas len jeden...
Obrat sa na laktacnu znova. Alebo chod na mamila.sk. Urcite poradia.