Ako menštruácia ovplyvnila vaše dojčenie?

hanaxxx
8. dec 2021

ahojte, ak sa vam pocas dojcenia vratil menzes, spozorovali ste nejake zmeny v tvorbe mlieka napr pocas ovulacie alebo menzesu?

anjelikdianka
8. dec 2021

@hanaxxx Ja som obe deti kojila tri roky a MS som mala chned po šestonedeli pravidelne.Menštruacia kojenia niako neovplyvnila.

bazalka1
8. dec 2021

Ani umna nijak neovplyvnila. Ale u kamaratky co ma 3 deti oddojcene, tak jej pri kazdom jednom pri ms znizil tok alebo tvorba mlieka a deti boli nervoznejsie...

veronice
8. dec 2021

Vobec nijak. Mlieka bolo stale dost a dcere stale chutilo 🙂

ajja22
8. dec 2021

@hanaxxx ja som prvý menzes dostala 2 mesiace po pôrode a teda vždy je malá 2-3 dni dosť nervózna a nechce papať. Po tých 3 dňoch sa to ale zatiaľ vždy vrátilo do normálu.

sazumak
8. dec 2021

Mne zo začiatku prvé 3 mesiace deti zle pili, boli nervóznejšie. Potom sa to upravilo, kojila som do samoodstavenia. Menzes som vždy dostala hneď po šestonedelí.

petamich
8. dec 2021

@hanaxxx nie ziadna zmena

jasminka22
8. dec 2021

@hanaxxx pred menzesom sa mala nechcela moc kojit, vidim vzdy chvilku zmenu a menej mlieka, ale to sa hned upravi a vrati do mormalu

jasminka22
8. dec 2021

@sazumak mozem sa opytat kedy sa deticky samoodstavili? Dakujem a prepacte je to mimo temu 😊

marianna_peskova
9. dec 2021

Ja som prvú menštruáciu dostala asi jedenásť mesiacov po pôrode. Znížila sa mi tvorba mlieka na obdobie počas menštruácie, ale veľmi to nevadilo, keďže syn už jedol aj tuhú stravu.

wawna
20. dec 2021

podľa mna nijak. Ked mliečko maš tak ho dojči a kde nebude, tak daš umele