Ahojte stále problém vymenili sme už 4 mlieka a 5 fliaš a stále malý odmieta fľašku aj mlieko už som zúfala musím prestať kojiť zo zdravotných dôvodov.
skús ten
a ake stare je dieta ? ja som občas malemu dala hipp a flašu mu bolo jedno akú mal doležitý bol tok mlieka z flaše
@minesasubu bude mať o pár dní 6 mesiacov.
@minesasubu hipp tiež nechcel a fľašky nechce vôbec
@katarinaantalikova 4 druhý hipp, nutrilon, bebu, babys milk ani jedno 🤦♀️ani fľašku a to mame 5 doma
Skús zo začiatku miešať tvoje mlieko s umelým…postupne ho dávať tam menej…ja som dávala tak počas choroby keď som nemala silu ale prvýkrát keď som jej dávala fľašku nechcela len plakala. Keď jej další čas dal muž tak od neho vypila ale nemohla som byt pri nich a potom už dobre
@lucia23529 ďakujem za radu.
@lucia23529 ono to není asi mliekom ale fľašku nechce prijať.. Ako dlho vám to trvalo??
@jessi06 no my sme jej dávali z fľašky aj keď bola menšia zo začiatku kým sa rozbehlo mlieko…potom nemala tak 3-4mesiace z fľašky a potom keď trebalo. V ten deň keď sme jej núkali neskôr tiež v ten deň už z nej pila mame fľašku Avent. A z pohárika by nevypila? Akú jej dávate fľašku? Niekedy babo nevie ako ma z toho piť. Skús jej tam dať aj čistú vodu napríklad po tom čo jej daš obed-prikrm ak už ste zacali
@lucia23529 synček ma o pár dní 6 mesiacov áno už dávame aj prikrmy, ešte skúsime poslednu fľašku love tak uvidíme. Nie nevie sa tak napiť z pohára problém je ze vôbec sa na ňu ani neprisaje na fľašku.
@jessi06 miešať mlieko s materským. Nemeniť fľašky ale prietoky cumlikov. Niekedy chce dieťa menší prietok. Napr mne deti v 7 mes chceli prietok pre 1-2 mes bábätká 😀 iné odmietali.
@lenkakravcova to maš pravdu. My mame tiež avent ma 8 mesiacov ale prietok ma 3m+ s dvoma kvapkami tuším 😀 možno ju skús ešte keď sa hráte dať nech sa s nou zoznámi a poobzerá
Krátko. Dcéra sa odstavila sama, keď som znova otehotnela. Syn tiež sám - jedného pekného dňa mi povedal: "Mama, ja už neťem" 😅
@andreakotesova no to ako dobre
@lenkakravcova to co znamená prietoky cumlíkov??
@jessi06 čísla na cumlikoch. Máš väčšie a menšie. Od jednotky po 4 zvyčajne.
Keď je veľká dierka alebo veľa tých dierok, tak dieťaťu to môže vadiť. Skús sa poradiť v lekárni. Ako som písala moje deti chceli len cumlíky na fľašiach pre deti od 1-3mes. Momentálne dcéra 2 ročná používa cumlík pre deti 3-4mes. S 2-3 dierkami. Na viac dierok alebo väčšiu ani neprešla. Nechce ich doteraz, zle sa jej z toho pije (v noci mlieko, cez deň pije z pohára).
U mňa odstavenie trvalo presne 2 minúty! Môj 1,5 r syn sa bohovsky zabával na tom ako mi cvakal zubami tesne pred bradavkou a tešila ho panika v mojej tvári. Tak som prso vopchala do podprsenky a bolo. Viac som nedala. Ešte cca týždeň chodil ,,iba pohladkať ",ale už nepýtal.
@dusankomoj len toto je 6 mesačné bábätko. Takže to je trochu iná situácia. 🙂
@lenkakravcova ja som to pochopila,iba mi to pripomenulo toho môjho netopiera🥰,toho by som inak kojila do teraz.
Aké mliečka ste mali ? Náš grckal zo všetkých chcel len nutrilon proti grckaniu