Ahojte,moja malá ma rok a stále musím používať prsné vložky, lebo mi vyteká mlieko. Sú dni kedy nepoužijem, lebo netreba a potom príde taký deň, že ich nestíham meniť. To už stále bude takto? Chcela by som ich eliminovať aj vzhľadom k tomu, že to ide dosť do peňazí. Práteľné mi bohužiaľ nevyhovovali. Dajaké rady prosím?
Pri prvom asi polroka pri druhom prvych par tyzdnov
radu mám iba takú, že kupuj cez bazár - napr. ja som mala 2 balíky čo som si kúpila vopred a potom som si prečítala aké baby odporúčali, tak som si dokúpila ďalšie 2 balíky z nich... výsledok - ani som nerozbalila ☹ čiže za polovičnú sumu som ich dala na predaj. na druhý deň boli preč.
Cca 4 mesiace. Ja som kupovala v DM babylove, boli za fajn cenu.
Ahoj ja mam cele balenie neotvorene babyone tusim znacka.ak chces rada podarujem som z ba.kludne napis spravu ak chces
Vacsinou sa tok mlieka uklidni za par mesiacov,nemas hyperlaktaciu? Mozes mat potom problem aj pri odstavovani..skus sa poradit s laktacnou,isto nieco odppruci.
tak po roku uz vobec, pouzivala som pratelne a stacilo cca prvy polrok, ale nepamatam si presne, mozno 3/4 roka max
Pri prvej cca 18m,potom sa to ustalilo..kupila som si pratelne..druha bude mat 2 a stale pouzivam 😁 hlavne v noci..inak cez den,ked ju kojim a citim,ze z druheho prsnika zacina tiez tiect mliecko,zatlacim si na bradavku a ono prestane 🙂 skvely trik 😁
Celý čas kým som kojila..10 mesiacov
Mne vyteká mlieko už pol roka.
ja som mala tieto https://www.pilulka.sk/lansinoh-jednorazove-vlo... používala som ich pokiaľ som kojila
Cca 4 mesiace