Ako dlho po ukončení kojenia mi pôjde mlieko z prsníka?

zuzuk22
26. jún 2014

Ahojte . Asi mesiac uz nekojim . Mam pól ročného chlapčeka a chcem sa opýtať . Najprv som len kojila potom asi ked mal 4 a pól mesiaca som uz dávala aj umelé aj kojila lebo mu bolo malo bol mrzuty a plakal pri prsníku lebo bol este hladný . A uz asi mesiac len umelé dávam lebo uz som nemala potom mlieko skoro vôbec. Ale este stale aj po mesiaci ked si stlačim bradavky tak mi z jedného ide len tak ze kvapky mlieka a z druhého mi este aj vystrekne . Tak neviem . Nemate s tym skúsenosti ? A od kedy mam zacat davat mliečko umelé dvojku ? Kupujeme babylov dakujem

senta_sofia
26. jún 2014

nekojim uz 3 mesiace a stale sa mi po stlaceni bradaviek objavuje biela tekutina, uz teraz trosku zlte, ale je, je to normalne, vraj do polroka sa to zvykne utriast 🙂 k umelemu mlieku sa vyjadrit neviem, nedavala som

zuzuk22
autor
26. jún 2014

@senta_sofia dakujem 🙂

lulu369
26. jún 2014

@zuzuk22 ja som dcérku kojila 2 roky, po pol roku od kojenia mi už nešlo po stlačení bradavky nič... no keď som otehotenela so synom tak od 6 - 7 mesiaca mi už vytekalo kolostrum 😉

milota164
26. jún 2014

tiez som pocula ze to trva okolo pol roka

radacak
26. jún 2014

No baby tak ja som potom extrém 😀 nekojim už 1 rok a 4 mesiace a po stlačení mi ide stale mliecko nie extra veľa ale žlté ale sem tam aj biele.kojila som 33 mesiacov.prestala som koli zápalu a mala už bola veľká...

monika311
26. jún 2014

A naco si ,,to"stlacate?Kup si v lekarni gulicky pod jazyk (oni urcite budu vediet co to je)to je na zastavenie tvorby mlieka stoji to par eur a uz sa ti prestane tvorit.

siska53
26. jún 2014

@zuzuk22 ja nekojim uz 3mesiace a z jedneho este kvapku vytlacim. Lenze ja som,dojcila skoro 2roky a posledne,3mesiace uz len rano...
a na,skatuli by malo byt napisane,od akeho mesiaca sa dava dvojka,trojka a tak. Tak sa pozri na skatule s vyssimi cislami.
aspon na hami a bebe to napisane je.

nunu2013
26. jún 2014

Ja som pila matovy caj a do troc dni sa prestalo tvorit. Dvojka mlieko a dava od ukonceneho 6 meiaca.

tiwyna
27. jún 2014

aj mne viac nez rok po ukoncenia kojenia 🙂

aduskatt
27. jún 2014

ja to mam uz desat rokov, nejak ma to nezatazuje, vysetrenia v poriadku, takze neriesim

jaja08
27. jún 2014

No mala sa narodila v roku 2012,na prsník sa prisala ked mala 6 tt,do februara 2013 som kojila mala som zdravotne problemy tak preto som musela prerusit kojenie.Brala som aj tabletky na ukoncenie laktacie.Vybrala som 3 davky a nepomohlo nic.V septembri 2013 som opät otehotnela a mliecko som mala stale.No vo februari 2014 mi ukoncili tehotenstvo malemu prestalo bit srdiecko.A davali mi lieky uz v nemocnici,potom mi este lekar predpisal tabletky 2 davky na ukoncenie laktacie a aj tak sa nepodarilo.Cize stale mame mliecko.Je to cudne,ale akosi to neriesim.Hormony mam v poriadku,cize lekar to tiez nieako neriesil.Uvidime ako to bude pokracovat dalej 🙂

nemenovana1999
16. apr 2019

Baby ja som kojila normalne mesiac a pol a do 3 mesiacov striedavo aj z umelim mliekom dcérka bude mať 4 roky v auguste no v jednom prsniku po stlačení mám ešte stále mlieko je to normalne ? Ten prsnik ma aj kus boli na dotik no nie je to nič strašné je to problém ze mam ešte stále mlieko po takom dlhom čase? Pri doktorov som zatiaľ nebola s tým myslela som si že to môže mať aj spoločné s tim ze mam zavedené vnutomaternicove teliesko alebo ze je to normalne ze mam ešte stále mlieko
Je my to trápne ísť s tim k doktorovi ze v prsniku mám mlieko 🙂