Ahojte 🙂 viem ze su tu rozne diskusie, ale nenasla som nikde uplne presne toto. Mam plne kojene 5 mesacne babo, ktore pekne pribera, len ja mam pocit ze akosi malo casto papa. Pyta si len kazde 4-5 hodin, medzitym nechce ani ked jej ponuknem. Dakujem za akekolvek prispevky😊😊
a medzi tými 4-5 hodinami čo robí? cumel používate?
@luba41 cumel ani flasu nie. Ale dost casto zuzle vseliake hryzatka a niekedy si cmula aj palcek. Ale ked jej ho chcem vymenit za prsnik tak sa rozplace... akoby prsnik chcela az ked chce jest, potom sa prisaje a papa bez problemov
@janulka5988 a uspávaš na prsníku? či zaspáva sama s palcom?
@luba41 snazim sa na prsniku. Vecer zaspi na prsniku, ale cez den ako kedy, niekedy s tym palcom niekedy bez (ked ju mam napr. v nosici a "nedovolim" jej ten palec chytit.
@janulka5988 moja tiez jedla jazde 4h a v noci spala aj 6hodin.
@janulka5988 ked pekne pribera, tak vobec neries. Kazde dieta je ine. Bud rada, ze ho nemas na prse kazdu hodinu...
@babi81 anoo ? To som dufala , ze niekto to ma podobne 🙂) a mozem sa spytat dokedy ste kojili ?
@janulka5988 11mesiacov a prikrmy som zacala koncom 5mesiaca.
@janulka5988 A co prikrmy? Pokial je dieta spokojne tak co konkretne riesis? Sa nudis? Moje dojcene deti v 5.mesiacoch spali celu noc. Rano mali prsník, potom ovocie, obed príkrm,ak chceli MM, olovrant tiež ovocie a vecera podobne ako obed a pred spaním prsník.😉
@janulka5988 moj 5 mesacny papa kazde 2hodiny a to aj v noci casto....