Ako často krmite vaše 3mesačné bábätka? Koľko hodinové rozostupy máte?
@t1nusa UM
Kolko potrebuje, kazde 2-4 h cez den.
@jj298 To čo je za blbý dotaz? Normálne som sa opýtala. Netreba sa ku všetkemu vyjadrovať. Ženy tu riešia väčšie hlúposti
Tak casto, ako chcu.
Interval pri umelom mliecku musi byt minimalne 3 hodiny, a tak aj krmime - cez den kazde 3h. Vacsinou vzdy ked sa zobudi, alebo ak vstane skor, tak sa pohrame a pockame. A v noci samozrejme nebudim, cize vecer sa napapa, spi tak 4-6 h, potom okolo polnoci +- sa napapa znova a zase spi tak 3-4h. A znova opakovat 😉
@lelelienka nemusi 🙂 moze, mal by, ale nemusi
@anavixy nemam dovod hrat sa na mudru a ignorovat odporucania lekarov, takze pre mna musi 😉 ostatni pokojne mozu krmit inac
@lelelienka ja ako zdravotnik v tomto smere vzdelany zasa nemam dovod nutit ludi striktne dodrziavat to, co sa striktne dodrziavat ani nemusi a niekedy ani neda. Chapem vas, samozrejme kludne kazdy nech ignoruje a neignoruje co chce a koho chce, ale teda nepiste ostatnym, ze sa to “musi” len preto, ze vy to tak robite. Lebo fakt nemusi.
@anavixy ja sa tiez riadim zdravotnikmi a tak v porodnici, ako aj u pediatra mi bolo povedane ze musi, tak odovzdavam informaciu dalej. Tak sa vy zdravotnici dohodnite 😉
@kika541996 doplň - UM alebo MM?