Chcem sa vas opytat, ako casto kakaju vase deticky, co piju Nutrilon. Nas 3mesacny syncek iba raz za den kaka, nad ranom. Je to v poriadku? dakujem
Aj nasa mala je na nutrilone a kaka raz za den, vo vynimocnych pripadoch 2x. 😵
nasa kadi raz za tri dni. dr. povedala, ze je normalne ked nejde aj tyzden
bershka, pokial nekojis, tak nezda sa mi, ze by to bolo normalne , aby dieta malo zapchu cely tyzden 😖 😕 Pokial ja viem, tak viac ako 3 dni uz sa povazuje za zapchu a treba nieco s tym robit 😉
bershka, presne ako pise junovka, u kojeneho dieta je tyzden normal, ale dieta na UM by malo kakat minimalne raz 2-3 dni
pimpa, ak je maly spokojny a neboli ho brusko, tak je to v uplnom poriadku 😉
dcerka je od narodenia na ha nutrilone a v 3 mesiacoch kakavala 1-2 denne
Moj maly je tiez na Nutrilone HA a kaka raz za den,sem tam sa stane,ze si jeden den vynecha,ale na druhy sa vzdy vykaka 😉 😖 .Tiez myslim,ze tyzden nekakat je moc,preboha ved to by musel mat vsetko za ten tyzden v crievkach...
...a strasne bolesti v brusku ☹
aj nas je na nutrilone, a kaka 1x denne, no davam mu probiotika infants dophilus - bez tohto zazracneho prasku ho nutrilon strasne zapekal ☹
No my tiez davame aj probiotika,tiez ho zapekalo.Najskor vytlacil po dlhom boji taku hustu bobulu a potom uz isla normalna kakanica. 😀 Ale trapil sa niekedy aj cely den a az vecer to vytlacil.
Ahoj pimpa tak mi pijeme Nutrilon comfort a kakame raz za tri dni a vsetko je v poriadku tak sa netrap ked kaka raz denne...
muj malej kaka uz nekolik mesicu taky jen jednou za den, take rano, (jak se probudi zacne blbnout rozhybe si streva a jde to ven) nevidim v tom problem pokud se vyprazdni poradne a neplace pak bolesti briska neresila bych to.....