Ako casto kojite svoje babatka? Mate nejaky rezim? Ze napr. len kazde 3 hodiny? Moj ma 3,5 mesiaca a bol by asi stale na prsniku, papa asi kazdych 1,5 hodiny. Moze to byt tym, ze vytaha len trocha, a po kratkom case je opat hladny?
Tiez v tomto veku proste kedykolvek dieta chcelo, vtedy aj dostalo. Urcite si uz citala ze kojenie nie je len o hlade. Ak ta nejako neobmedzuje ten interval kazdu 1,5 hodinku tak je to v poriadku uzivaj si nebude to tak vecne 🙂
@turga ano treba uzivat ten cas 😊len ma to prekvapilo pred tym to az tak nebolo a opat je stale hladny, citala som ze moze ist zeby o rastovy spurt?
moze byt aj to, moja dokonca do roka a pol odmietala aj velmi prikrmi, takze bola kojena plus sem tam nieco ine zjedla a tiez to bolo v poriadku taka bola baculka a teraz je stihla ako sliz 😀 a pekne priberala takze som nic nesilila jednoducho ked jej nechutilo ine tak aj dr povedala ze je to ok, ale zato jedla mi surovu zeleninku a ovocie, len varene nejako nemalo uspech
Kadzdu 1,5 hod je uplne v poriadku - vobec sa z toho nestresuj. Deticky kojenim zahanaju nielen hlad, ale aj smad.
Dojčila som na požiadanie