Ahojte, aké potraviny obmedzujete keď kojíte? Našla som na internete veľa článkov ale podľa nich mám pocit že 3/4 vecí čo bežne jedávam už nebudem môcť. Ako to máte napríklad s pečivom? Jete ho alebo máte nejakú náhradu?
Ziadne, od porodnice som jedla uplne vsetko (hned prve dni fazulkove natierky, pecivo , ovocie atd. ) - teraz po 3m uz pijem aj kavu...ziadne problemy neboli, keby boli stejnak nezistim z coho to je ....naco sa zbytocne stresovat ??? potom sa mamicky cuduju ze maju malo mlieka alebo vobec...
Uz nedojcim ale jedla som vsetko normalne ako vzdy. Malu raz nafuklo z hub a raz z kyslej kapusty. Na druhykrat uz boli obe potraviny ok.
Preventivne netreba vylucit nic. Az keby si odpozorovala, ze nieco robi babatku zle. Starat sa o male dieta je uz tak dost narocne, naco sa zbytocne obmedzovat este aj v strave?
Jedla som aj pila vsetko. Skus si prečítať na Mamile nejake články a budeš mať viac jasno v tom 🙂
Ja tiez pijem jem všetko aj kávu si robím takú slabú
Prve mesiace mu vadili strukoviny, cesnak a cubula. Teraz ma 6 mesiacov a jem uplne vsetko. Kavu pijem od narodenia. Bez nej to nedavam. Mierne mi, ale usmev zamrzol v lekarni. Okrem paralenu a nejakych bylin nemozem nic.
Jedz normálne a sleduj, ak by niečo skodilo, až potom to obmedzuj
Dopredu to nemá zmysel, inak prečo by si nemohla pečivo?
Tie články, čo môžu a nemôžu dojčiace ženy mi prídu šialene. A co ženy, ktoré dojčia celé roky? To akože všetky žijú len "zo vzduchu"alebo si nikdy nedajú ani pohár vina,alebo vyprážané rezne, či kapustnicu?
Musis poznat samu seba a sledovat babetko. Jedno to moze druha nie. Mne resp mojmu babu vadilo aj kusok cokoladky hned bol vyhadzany. O alkohole pisat nebudem to je samozrejme
Jedla som vsetko, jedine, co som mala pocit, ze jej nerobi dobre, bolo, ked som zjedla viac cesnaku...takze ten som obmedzila na minimum
Zo zaciatku som si tiez davala pozor. Od polroka som jedla VSETKO. Aj kapustu,aj pikantne…VSETKO. A malej nikdy nic nebolo. Mlieko jej smakuje aj teraz ked ma 9,5😂
@elizabet173 ano, preto sa neda generalizovat, ze vynechat toto a toto (to sa aj pise na stranke mamila v clanku), ale ze kazde dieta je ine a tak isto aj kazda mamicka a jej teiz nieco moze vadit preto si to treba odsledovat
jedla som všetko, ale aj tak som mliečka mala malo a potom vobec, takže mi dieta vyrastlo na umelom mliečku
Jem uz vsetko a teda jedla som aj pri uplnych babatkach takmer vsetko, vylucila som strukoviny, kapustu, brokolicu, proste to, z coho velmi nafukuje. Normalne som jedla pecivo, cokoladu, mliecne vyrobky, citrusy......