Ahojte mamičky, mohli by ste poradiť nejaké tipy, aké oblečko sa vám osvedčilo pri dojčení v chladnejších mesiacoch? Doteraz som si vystačila s tričkami a riasenými výstrihmi, ale jeseň je už tu... 😕
mikina a pod to dojciace tricko...veci na gombiky...na mmb si hod veci na dojcenie...presmeruje Ta to na stranku...kde su veci spec.na to..
ja oblecenie na dojcenie tiez nejako neriesim, nosila som a nosim oblecenie ako predtym 😉
super sú blúzky, to len rozopneš zhora gombíky a ideš 😉
a kamoška nosila doť pončo, to mohla dojčiť aj v parku, hocikde...
na bezne nosenie su dobre tricka a mikiny na zips - ja mam niekolko takych sportovych a potom svetriky a bluzky, ked nemas chut byt sportova 😉 ale tiez rozmyslam, ze dokupim nieco prakticke na jesen/zimu...
Hlavne si babenky chráňte prsia, aby vám ich neofúklo - pekne v teplúčku musia byť. Najmä ak máte ešte malé babenko. Ak budete mať pocit, že sú studené, treba teplú sprchu na ne a dať to studené mlieko preč z oboch prsníkov, buď priložením dieťaťa, alebo odsávačkou - alebo oboje. Predídete tak hrčkám a zápalom v prsníku. 🙂
jednoznacne WWW.KOJO.SHOP s ponukou triciek pre dojciace mamicky- z funkcnych materialov, sportoveho strihu.. za mna top!
fia, oblecenie nejako neriesim, nosim veci ktore som nosila aj ked som nekojila