Ahoj dievčatá
máte aj vy "problém" že sa vaše bábo pri kojení vrtí, kope, prevracia, robí všeličo, len proste kľudne neje. ale popri tom je za 3 - 4 minútky najedený. aspoň sa tvári spokojne a v celku pekne priberá. Kde sú tie časy keď sa v kľude napapal? Malý bude mať 6 mesiacov.
no aj my velakrat, vsetko okolo je strasne zaujimave, kazdy hlas co pocuje, vsetko co zazrie, a niekedy je to kvoli boleniu bruska. Ale malinky je ocividne s tym spokojny 🙂.
zanebudka ani nevrav... náš sa hrozne mrví, kope, škriabe, dva krát si cucne a zase sa obzerá ...ani neviem či sa stihne vôbec napapať .. ale zvláštne že to robí len pri kojení, nie pri flaške (ja už dokrmujem od 4 mesiaca)
no to si ma teda potešila 😉 , tak aspoň viem že to robia a iné deťúrence a môžem byť spokojná, veru kde sú tie časy keď som ho nakojila aj pri telke, teraz len čo sa čosi mihne v okolí už tomu venuje pozornosť a prsník ho už nezaujíma, až sa divím, že sa vôbec naje
no a ja sa čudujem doma, že čo sa nám stalo...síce nekojím, ale fľaša nám je skôr na hranie ako na papanie, ide ma hodiť do plynu...ke´d držím 15minút a smiechy, mrvenie, otáčky, no proste všetko možné a jednu dávku si zje na 2*
ale tak asi sme v tom prelomovom mesiaci zaujímavom.. 😀 😀 😀
ahoj zanebudka.kazde babo je ine a kazde papa inym sposobom.vrtenie sa pri papani je normalne.aj moj malinky sa vrti a mrvi nozickami a rucickami.najkludnejsie papa v noci a vo svojom prostredi.skus ho kojit na jednom mieste.papa Katarina
ahoj katarína
väčšinou papáme na jednom mieste, môj čerto berto sa vrtí ešte aj v noci, len občas sa mu podarí napapať sa v kľude, kebyže to bolo len mrvenie, ale on kope, pretáča sa, každú chvíľu sa pustí a zas chytí, no nie je možné mu ani len hlavu udržať trochu v záklone, či takto väčšie deti už nemusia mať bradu a nos opreté o prsník?
ahojte my mame to iste...lenze k tomu vsetkemu aj poriadne hryzie..najhorsie je ked si pyta papat a pritom len xce z celej sily zahryzt cvaka zubami a ja pri kojeni placem okrem toho skriabe trha vlasy stipe bucha do nosa do brady taka okuliare proste uz kojenie nieje to co byvalo...a samozrejme musim kojit len ked v miestnosti nikto nieje a je ticho inak bez sance aby sa napapal... 😖 vecer okolo 18:00 papa kasu a potom pije caj s flasky..a co s tou robi..ide ma slak trafit...a potom si mysli ze to moze robit aj s mojou cickou.. 😔
vejinka to si ma vôbec nepotešila, ak si predstavím, že by ma toto mohlo čakať, už teraz mám strach a dúfam, že zuby mu pôjdu čo najneskôr.ale z druhej strany môžem byť rada že je v porovnaní s tvojim ešte zlatíčko, aspoň zatial, lebo inak je naozaj velmi dobrý chlapček, skoro vôbec neplače, aj spinká celkove dobre, ani veľký jedoško nie je. a ako vravím aj v pohode priberáme, chvíľu sme stagnovali a myslela som, že máme málo mliečka, začali sme jesť osem krát denne a následne aj priberať, poradila mám annag. akurát jeme z oboch prsníkov naraz.
zanebudka, zabudni na tie casy, bude to uz len horsie 🙂 Samko uz zacina vsetko vnimat a nebavi ho "iba" papat. ak pekne pribera a je spokojny, tak myslim, ze je to v poriadku.