9 mesačné dieťa zrazu nechce prsník

katif
2. okt 2014

Prosim o radu, moj 9 mes. syncek, dojceny doteraz na poziadanie a pri kazdom zaspavaní, zrazu uplne odmieta prsník. Akurat som si odsala 160 ml, cize mlieka mam dost, doteraz nebol ziaden problem a od rana akonahle ho otocim k prsniku place ani sa len nesnazi napit sa. Zajtra skusim MM z flasky, mate niektora podobny problem?? Odstavuje sa mi samé?
Prikrmy mame desiata ovocie, obed zelenina/ polievocky, olovrant ovocie......rano, vecer, noc aj 3x papal mliecko.....
Kazdej z vas dakujem.

tjajka
2. okt 2014

Ahoj, mojej kamoške sa tak odstavili same od seba dvojicky. ja podobnu skusenost nemam, ale v dojceni som mala rozne obdobia kedy sa maly na prsniku vykrucal, inokedy vzal do pusy a vypluval atd. ale ked uz nechce tak to neber tragicky, vydrzali ste peknu dobu 🙂

erickatt
2. okt 2014

Nezmenila si sprchac ci vonavku?

erickatt
2. okt 2014

A sem tam to deti robia ked je mamina teda ty tehotna, mliecko sa hormonami meni

lusyinka
2. okt 2014

Mne sa takto odstavil tiež presne 9 mesiacov mal.. Raz ráno sa zobudil, ponúkla som mu prso a on sa len odtláčal, mrnčal, otáčal sa...urobila som mu umelé a vypil 220...Večer to isté, ráno to isté...odvtedy nekojím...Bolo mi to ľúto,ale 9 mesiacov sme sa kojili..lepšie ako nič 🙂

katif
autor
2. okt 2014

ja viem, beriem to asi prilis tragicky, ale hrozne rada som ho dojcila 🙂 mali sme to tazke zo zaciatku, asi ako kazdy, ale potom to uz islo super...
... nie nezmenila som ani sprchac ani vonavku.

dollynkaa
2. okt 2014

Stale lepsie ako keby si ho ty nasilu odstavovala ;) 9m je dost tak uz sa asi rozhodol ze je velky chlap 😀

alikaa
2. okt 2014

@katif ozvi sa laktacnej poradkyni z tvojho okolia - http://www.mamila.sk/pre-matky/poradkyne-pri-do... - pri osobnom kontakte bude vediet posudit kde mohol nastat problem a poradi ti ako postupovat dalej, aby sa to zlepsilo.

luba41
2. okt 2014

a počet dojčení u vás je kolko počas dňa a noci? aj iné tekutiny pije? z čoho? inak fakt najlepšie skontraktovať laktačnú..zatial ponúkaj v polospánku pri zaspávaní, v spánku.. http://www.mamila.sk/pre-matky/dojcenie-a/odmie...