9 mesačné bábo odmieta piť mliečko

smejo35
26. aug 2011

ahojte, moje bábo má skoro 9mesiacov, doteraz som ho dojčila, všetko bolo o.k., ale už asi 3 dni odmieta materské mliečko, pil 2x len v noci, ale teraz už vôbec nie.l skúšala som aj granko, či meltu, alebo moje odsaté mlieko ochutené cukrom - ale vôbec mliečko nechce.
mal niekto podobný problém a vedel by mi poradiť ako naučiť piť z fľaše mliečko, ďakujem

janzel
26. aug 2011

skus mu ho len jednoducho dat do flasticky a ci bude chciet. ale mozno nebude pit tu znacku ktoru kupis lepsie je vyskusat viac druhou.mozno mu jedno zachuti.a mozno ze je mu len teraz teplo a chce len vodicku alebo cajik neviem ci nieco davate alebo mu nejdu zubky ze určite veci odmieta?

janzel
26. aug 2011

a mozno nepotrebuje a chce uz prespat celu noc.ci sa budi v noci ak nie tak mu skus dat len pred spanim alebo az rano.ak sa budi skus to umele mliecko alebo tu vodu ci caj ako som uz pisala

benne
26. aug 2011

môj zhruba v 10-1m prestal piť mlieko uplne, dcéra to isté v 5m, mne dr. na gastre odporučila biele jogurty, mäso, mliečne kaše, polievky, omáčky.. a to bolo postačujúce

lencyca
26. aug 2011

ahoj,aj my sme mali tento problém,tiež som ho kojila/do 7 mes/ráno som ho ešte nakojila,ale na dalšie kojenie prsník nechcel chytit do pusinky,otáčal sa,nariekal,no hroza,,l,odstrekovala som si mlieko a dávala mu ho z flaše,vyskúšala som tri značky,kým som našla "tú pravú",ale v noci si ešte potiahol normálne z prsníka/záhadné,iba v noci /odsrekovanie trvalo 2 týždne,potom už nechcel moje mliečko ani z flaše,skúsila som nutrilon,ale nechcel mi ho,tak som skúsila sunar,ten sa uchytil.aj teraz si stále pýta v noci papat 2x.držím palce