ahojte, moje bábo má skoro 9mesiacov, doteraz som ho dojčila, všetko bolo o.k., ale už asi 3 dni odmieta materské mliečko, pil 2x len v noci, ale teraz už vôbec nie.l skúšala som aj granko, či meltu, alebo moje odsaté mlieko ochutené cukrom - ale vôbec mliečko nechce.
mal niekto podobný problém a vedel by mi poradiť ako naučiť piť z fľaše mliečko, ďakujem
a mozno nepotrebuje a chce uz prespat celu noc.ci sa budi v noci ak nie tak mu skus dat len pred spanim alebo az rano.ak sa budi skus to umele mliecko alebo tu vodu ci caj ako som uz pisala
môj zhruba v 10-1m prestal piť mlieko uplne, dcéra to isté v 5m, mne dr. na gastre odporučila biele jogurty, mäso, mliečne kaše, polievky, omáčky.. a to bolo postačujúce
ahoj,aj my sme mali tento problém,tiež som ho kojila/do 7 mes/ráno som ho ešte nakojila,ale na dalšie kojenie prsník nechcel chytit do pusinky,otáčal sa,nariekal,no hroza,,l,odstrekovala som si mlieko a dávala mu ho z flaše,vyskúšala som tri značky,kým som našla "tú pravú",ale v noci si ešte potiahol normálne z prsníka/záhadné,iba v noci /odsrekovanie trvalo 2 týždne,potom už nechcel moje mliečko ani z flaše,skúsila som nutrilon,ale nechcel mi ho,tak som skúsila sunar,ten sa uchytil.aj teraz si stále pýta v noci papat 2x.držím palce
skus mu ho len jednoducho dat do flasticky a ci bude chciet. ale mozno nebude pit tu znacku ktoru kupis lepsie je vyskusat viac druhou.mozno mu jedno zachuti.a mozno ze je mu len teraz teplo a chce len vodicku alebo cajik neviem ci nieco davate alebo mu nejdu zubky ze určite veci odmieta?