Ahojte som zúfalá 😞
Drobec posledné 2 dni odmieta sať mlieko z prsníka.dam ho ku ciciku dá ho do úst ale nejako neťahá len cucká.vcera rano pred spaním nič po spánku má príkrm ten spapa potom pred spaním zase MM to zase nič.zaspal s prázdnym bruchom potom sa zobudil po 30 min dala som zase prsník to si od hladu už potiahol potom som dala o cca 1,5h jogurt ten spapal a večer zase MM a to spapal len z 1 prsníka 😞.potom cez noc 3x dojčenie kde som mu musela streknúť aby sa chytil.to potiahol a zase spinkal.znamena to že sa odstavuje?už od zúfalstva som dnes ráno skúsila dať Sunar ale ten nemal úspech keďže nepozná fľašku.nechcen aby bol hladný.ci stačí takému 8m dieťaťu 2x denne MM?a čím viac ho prikladám tak sa mi zdá že to je horšie.od zúfalstva už revem😭počas dňa má obed a olovrant.ci mu už dať desiatu ?
Nejdu mu zuby?kolko prikrmov ma za den,a kolko toho spapa?vyzera mi to na strajk...cumlik ma?nenut ho nasilu,moze si vytvorit odpor k prsniku..neznizila sa Ti tvorba,nebola si chora?
@tani777 chorá nie a tvorba mlieka cítim teraz že keď ak saje tak sa mi nespustí tok.neviem ako by som to vysvetlila.ked sal z pravého prsníka tak po chvíli sa pustil taký tlak na ľavý prsník vtedy bolo aj počuť že glga.cize sa zrýchlil tok mlieka.a teraz nič keďže nechce sať.a presne bojím sa toho že čím viac ho budem nútiť na prsník tak to bude horšie
@mizu89 to radia najma pri novorodeniatkach. skus nestresovat najma. zober to ako fakt. mozno skus benedikt a senovku nech si zvysis tvorbu. ponukat mu v polospanku. skus ine polohy. proste skusaj. skus k tomu pristupit vedecky. nieco zmenit a pozorovat co sa stane. mozno ma rastovy spurt nieco na neho lezie. nevoni mu nova avivaz. a tak rozne. neboj to zvladnete
@mizu89 to je netusim. mozne to je. super ze je papac a spapa ti v 8mych mesiacoch aj 200.l prikrmu. co by za to niektore mamky dali.ty vies ci sa mu horsi nalada. co vaha co spanok ci je zdravy. ak v polospanku pocucka nebala by som sa. sama vravis ze ked ponukas viac je to horsie. tal ppnukaj menej. moja bola brutalny pricucok. fakt som ju mala do 4mmesiaca na prse dokopy aj 10-12hodin za 24hodin. a potom zrazu okolo 8meho mesiaca ked sa rozjedla tak uz si dava iba na spanok cize 3krat denne 1-2krat v noci. a je tak spoko. napr niekedy si neda prsnik a da si jedlo. a niekedy si neda jedlo a da si prsnik. skor sa zamysli nad svojini ocakavaniami a presvedcwniami. mam dojem ze sa trapis a ze citis ze je nieco zle. zamysli sa ze co. a aj ze co sa dialo vo vasich zivotoch ked tato zmena nastala. drzim ti palce.
@mizu89 mne tak maly začal štrajkovať tiež približne v takom mesiaci ...vôbec som nechápala...nebol ani na fľaši, ani na cumlík závislý, ani žiadne prikrmi ešte nejedol.....no zo dňa na deň bolo nakojit ho skoro nemožné...trvalo to 2-3 dní čo som doňho doslova len po lyžičkách liala to mliečko a odrazu sa znova chytil a papal. Hľadala som príčinu ale nič som nenašla...Len som sa dočítala že deti môžu mať takzvaný dojčensky štrajk 😏. ..dovtedy som o Tom netušila a to bolo moje 4 te dieťa.
@mizu89 ahoj, a nemas menzes? Vtedy mliecko moze zmenit chut a mozno mu nechuti... alebo si zmenila stravu? Skus spapat nieco sladke...