mam 7 tyzdnove babatko a stale jej zabehne ked lezi, musim ju hned dvihat aj vracia po dojceni niekedy. co s tym
ahoj...skus si kupit taky ihlanovity vankusik do postielky. je to taky vyvyseny vankusik, ja som ho pri dcere tiez pouzivala a pomohlo to. ked babatko dodojcis, urcite ho nechaj odgrgnut...ked ani toto nepomoze, konzultuj to s lekarom.
@janka48 pridam sa k reakcii mm5278 - urcite skus nechat odgrgnut, pripadne vyvys postielku a zozen si pomocky (ten vankus). Skus krmit viac-krat po mensich davkach (inak nemas nahodou nadprodukciu mliecka? Ci prilis rychly tok?). Ale najma - nerob si z toho velmi tazku hlavu. Vyrastie z toho ani nebudes vediet ako. Urcite mozes ist i pozistovat cez lekara, ci nema reflux a konzultovat moznosti, ale z toho co som pocula ja, ak dietatko napriek grckaniu dobre prospieva tak sa ziadne opatrenia nerobia. Nedoporucovala by som ziadne odsavanie a zahustovanie mliecka a podobne veci, netreba do dojcenia zbytocne zasahovat... Ak by ho velmi palila zaha existuje Gastrotuss sirup, ale my sme to povazovali za vacsiu namahu ako benefit a nechali sme to tak. Skus s babatkom po papani co najjemnejsie manipulovat, ponosit po jedle chvilku a podobne a velmi rychlo sa vam vsetko po par mesiacoch upravi. Uvidis!!!
Linky co pridala luba41 som citala i ja a pri zdravom prospievajucom babatku je to presne tak, netreba si to velmi vsimat a trpezlivo prat bodicka 🙂 Drzim palce.
Tak ked dopapa, nadaj ju hned lezat, ale uloz ju napr do vajicka, alebo v postielke ked lezka, tak podloz nohy postielky tak aby mala vyvysenu hlavicku
Povedz to mudr na poradni a pytaj sa na sono bruska ci nemate reflux