7 týždňovému bábätku pri ležaní zabehuje

janka48
9. jan 2015

mam 7 tyzdnove babatko a stale jej zabehne ked lezi, musim ju hned dvihat aj vracia po dojceni niekedy. co s tym

pribinak
9. jan 2015

Tak ked dopapa, nadaj ju hned lezat, ale uloz ju napr do vajicka, alebo v postielke ked lezka, tak podloz nohy postielky tak aby mala vyvysenu hlavicku
Povedz to mudr na poradni a pytaj sa na sono bruska ci nemate reflux

mm5278
9. jan 2015

ahoj...skus si kupit taky ihlanovity vankusik do postielky. je to taky vyvyseny vankusik, ja som ho pri dcere tiez pouzivala a pomohlo to. ked babatko dodojcis, urcite ho nechaj odgrgnut...ked ani toto nepomoze, konzultuj to s lekarom.

diana_81
12. jan 2015

@janka48 pridam sa k reakcii mm5278 - urcite skus nechat odgrgnut, pripadne vyvys postielku a zozen si pomocky (ten vankus). Skus krmit viac-krat po mensich davkach (inak nemas nahodou nadprodukciu mliecka? Ci prilis rychly tok?). Ale najma - nerob si z toho velmi tazku hlavu. Vyrastie z toho ani nebudes vediet ako. Urcite mozes ist i pozistovat cez lekara, ci nema reflux a konzultovat moznosti, ale z toho co som pocula ja, ak dietatko napriek grckaniu dobre prospieva tak sa ziadne opatrenia nerobia. Nedoporucovala by som ziadne odsavanie a zahustovanie mliecka a podobne veci, netreba do dojcenia zbytocne zasahovat... Ak by ho velmi palila zaha existuje Gastrotuss sirup, ale my sme to povazovali za vacsiu namahu ako benefit a nechali sme to tak. Skus s babatkom po papani co najjemnejsie manipulovat, ponosit po jedle chvilku a podobne a velmi rychlo sa vam vsetko po par mesiacoch upravi. Uvidis!!!

Linky co pridala luba41 som citala i ja a pri zdravom prospievajucom babatku je to presne tak, netreba si to velmi vsimat a trpezlivo prat bodicka 🙂 Drzim palce.

janka48
autor
15. jan 2015

@diana_81 vdaka uvidime na sone