6-mesačná sa chce dojčiť len vtedy, keď spí

29. júl 2022

Mamičky prosím vás je toto normálne? Moja dcérka má 6 mesiacov a prsník za bdelého stavu nechce už asi 2 mesiace. 2 mesiace ju kŕmim len keď ide spať. Lenže ak ju nakŕmim keď ide spinkať a spí len 30min a potom je 1,5hod hore a ide spinkať zase, tak to sú 2hod od kŕmenia kym ide spať a mala by sa nakojiť znova, ale ona neni ešte asi hladná a nechce🙈 a potom po 30min sa zobudí a už je hore a nechce a až potom keď ide znova spať. Pokúšala som sa ju nakojiť aj keď je hore, že ubehlo dosť od kojenia ale ona zásadne len keď ide spať a aj to ak je hladnà. A ak je aj hladná tak za bdela si nedá. Teraz jej vyšli dva spodné zuby. Išla som ju nakojiť za bdela a tak ma kusla do tej bradavky že až. Keď ide spať a kojim ju, tak to nerobí. Ja už neviem čo mam robiť.

ivangeline
29. júl 2022

Je prikrmy? Nasadot cim skor a dojcit ja uspatoe.

autor
29. júl 2022

@ivangeline zatial odmieta skusame uz mesiac

mareri
26. aug 2022

takže kde nespinka, tak nechce prsnik a dávaš jej mliečko na flašku?

tiika
26. aug 2022

Chyba vela informácii. Skús pozrieť stránku mamila.sk alebo kontaktovať laktacnu,
Priberá dobre? Je plačlivá? Ma nejaké problémy? Dávaš jej len materské mlieko? Ma cumlik? Spi spolu s tebou? Skúsila by som zvýšiť kontakt s dcérkou v nosiči, na rukách, pri spaní.