5 minútové dojčenie trojtýždňového bábätka

kvetinkaaknitevk
16. apr 2021

Prosím vás mala má 3 týždne. 5 minút aktívne taha z prsníka len jedného A potom vypľuje zaspí a viac nechce a spi aj 3 hodiny keby ju nezobudim aj dlhšie na ďalšie kojenie. Myslite že jej to naoazj stačí? :(
Pred týždňom pila 10’ z jedného a 10’ z druhého teraz na druhý ani nechce ist .. už som z toho kojenia debil :(

karhu
16. apr 2021

ak pribera a vizera, ze je spokojna, tak jej to staci..nam v porodnici vraveli, ze dieta sa naje za 5 minut..tvoja to ocivitne citala tiez🙂
moj sa tiez budil 1x za 3h, alebo som ho budila ja...napil sa tiez za par minut a spal, ja som zvysok musela dostat von odsavackou

jaaty
16. apr 2021

@kvetinkaaknitevk Moja dcéra (čochvíľa 14 ročná) bola kojená do 9 mesiacov a píla vždy len z jedného prsníka cca 3,5 minúty (jedna pesnička na mojom obľúbenom CD, ktoré som jej počas kojenia púšťala). Od 7 mesiacov dokonca prespala celú noc. Nič jej nechýbalo, ani ja ani lekárka sme to neriešili 😉

mirro
16. apr 2021

@kvetinkaaknitevk moja dcéra bola tak isto. Vycucla čo potrebovala, trvalo to 5 min,grgla a spala 3hodiny 😁😂.

jvasenka
16. apr 2021

@kvetinkaaknitevk asi si vie dobre vytahat kolko jej treba, ak by bola hladna nespala by 3h ale zobudila by sa ti na hlad...takze neriesila by som..dr ju urcite vazi na kazdej poradni ak bude priberat nie je problem

kvetinkaaknitevk
autor
16. apr 2021

@karhu
@jaaty
@mirro
@jvasenka ďakujem Vám baby ❤️ Mám srdiečko na mieste ❤️

nevenka
17. apr 2021

@kvetinkaaknitevk ak nema zltacku este, tak je to ok, si myslim. Moj treti mal skoro do 3 mesiacov...ale uz ked bol vacsi, tak sa budil normalne, ale on je taky spachtosko aj teraz. Obidvaja chlapci mali problem s papanim, aj im to vzdy dlho trvalo. Dcerka jedla v porodnici 10 minut, grgla a spala. Kym ju nezacalo boliet brusko potom neskor. "Nutila" som ju potom doma jest dlhsie, ale niekedy za 4 minuty bolo hotovo a ja som najprv nechapala, ako moze byt najedena, ked chlapcom to trvalo aj polhodinu, aj hodinu cuckali 😆. Takze u Vas asi bude vsetko v poriadku.