Prosím o radu, moja 5 mesačna dcérka odmieta mlieko cez deň. Prikrmujem ju od 4.mesiaca a asi 3 dni chce len príkrmy keď vidí jedlo ide sa potrhať. Ale cez noc vypije normalne UM dakujem za rady
Ja zas nesúhlasím s príspevkom vyššie. Nemyslím si, ze 5 mesačne dieta ked uvidí UM si povie “ nechcem mlieko lebo o 30 minút budem zas hladná “ takto tak malé deti nerozmýšľajú. Na to nemajú kapacitu. Taktiež si myslim ze tak malé dieta mlieko potrebuje. Skús jej dávať papať a medzi krmenim jej dávať odpijat z mlieka. Teplo je teraz ja mu dávam vlažne mlieko. Každopádne skusaj aj keby urobíš len 30 ml. aby si zbytočne nevylievala. Ja by som to len tak nezahadzovala.
@misinka0611 ale ona vôbec nechce ona to mlieko vypľúva skušála som jej dávať medzi krmením a nič
@simaconk pridavaj do prikrmov mlieko ak sa bojíš že nebude mať dosť výživných látok...kľudne daj naberačku do všetkého ..aj viac ...ale až ti pije vnoci tak by som to neriešila nejak extra.. dôležité že ti.papa dávaj piť vodičku ..skúsila.nieco nové a chuti viac ..teš sa že ti papa niektoré kočky majú problém že im bábo nechce ani jedno ani druhé ...
@simaconk spytaj sa v prvom rade pediatricky ci je to takto ok. A bozee, co by som ja dala za to keby mi maly jedol prikrmy! 😉 moj nechcel takmer nic do 8mesiacov...len cucat moje mlieko. Bola som nestastna ze vsetko vyhadzujem alebo dojeda manzel. Potom v roku presiel na krabicove plnotucne mlieka lebo dojcenske absolutne odmietal. Potom od 15tich mesiacov sa to ako tak zacalo v nom lamat a zacal pit dojc.mlieko a jest vsetko. Ja by som ho aj gulasom bola schopna nakrmit keby chcel v tych 6mes.!!!😂
Tak sa riad podla nej ona vie co potrebuje asi ju UM nezasiti tak nestresuj davaj
Jej pekne papat a vecer ten Um .. moja kojena nikdy nebola extra jedak tak sa teš že jej chuti. Kazdej dieta je ine este do roka jej davaj um a potom mozes mlieko