5,5 mesačná dcéra nechce poriadne papať

edina87
5. jan 2012

Ahojte baby. Mam 5 a pol mesacnu dcerku. Je to moj poklad, len keby s papanim neboli take problemy... Este kojim, ale uz som ju musela zacat prikrmovat UM, lebo zacala strajkovat. Nechcela papat z prsnika.. Prisala sa, neslo jej to lahko, tak zacala vrieskat... Na flasku je zvyknuta od malicka, lebo cajik mi tak pije od 1. mesiaca a predtym nemali sme taketo problemy... Uz som rozmyslala, ze si kupim ten klobucik na bradavku, ze ju okabatim, ze je to cumel alebo flaska... A druha vec je, ze mi nechce papat z lyzicky... Zacala tak krasne papat zeleninku a zrazu uz asi 2 tyzdne sa len trapime.... Zavrie ustocka a nic do nej nedostanem... Poradte mi co mam s nou robit? Mam ju len kojit, ci dokrmovat UM? Mlieka mam asi dost a teraz som zacala brat aj tie kapsuly More Milk Plus.... Tak ja neviem... Za vase postrehy vam dakujem...

zvonkohra
5. jan 2012

@edina87 tak s flasky ide lahsie cize podla mna je leniva tahat s prsnika preto tak vymysla ako vymysla...s tym asi nic neurobis len jedine nedat jej flasu...na stravu je asi este prenu skoro este troska pockaj a uvidis ci sa to potom nezmeni....ja by som len kojila troska sa potrapite a bude dobre uvidis...

paula_1
5. jan 2012

ufff. napísala som dlhú odpoveď a zmazalo mi to tak ešte raz...

v prvom rade ak chceš naďalej kojiť treba zahodiť fľašku a aj cumlík. tak ako napísala @zvonkohra odmieta ti prsník lebo z fľašky to ide ľahšie... Môžem sa opýtať prečo si jej dávala ten čajík? Kojené deti totiž nepotrebujú žiadne iné tekutiny a keď je veľmi teplo tak im môžeme dať vodu alebo čaj z pohárika napríklad.

ak máš chuť tu je príbeh jednej mamičky ako sa "preúčali" z fľašky na prsník. Ľahké to nie je ale ak naozaj chceš a veríš tomu všetko sa dá 😉 http://forum.dojcenie.eu/viewtopic.php?f=16&t=4...

paula_1
5. jan 2012

a ešte k tomu jedeniu. Hlavne ju nenúť. Keď nechce tak nechce. Skús znova na druhý deň. Však ešte máte čas na jedenie.... Stačí začať pomaličky. Ak ti zje jednu lyžičku tak to je úspech 😎

paula_1
5. jan 2012