4-mesačný synček sa odťahuje od prsníka

vasjar
9. aug 2023

Ahojte, neviem prečo ale syncek sa mi odtahuje od prsníka. Trosku sa napapa a potom akoby protestuje a mrci...
Neviem, môže byť ze mam malo mlieka?
Ci prečo to robí

lela867
9. aug 2023

@vasjar moze byt ze mu nestaci to co mu ide. Doteraz bol malinky islo malo teraz ide mozno opat malo ale uz je velky a chce viac. Skuste nejaku podporu na tvorbu mlieka 🙂

zuzkacik4
9. aug 2023

No dovodov moze byt viac...bud uz vyssie spomenute, ze je nedostatok mlieka, alebo mas rychly tok, alebo neskusala si nahodou prikrmit flaskou? Vtedy sa jeduje, lebo tecie pomaly a on musia viac tahat....a este mi napadla jedna vec...nema nahodou cumlik? Moj to robil, ked chcel uz len dudlovat-ukludnovat sa, no mlieko mu tieklo...tak sa hneval...islo o strajk...

majusik1304
9. aug 2023

@vasjar v tomto veku zvykne bábätko štrajkovať. Moja nechcela ani prsník, ani fľašu....no bola som z toho nešťastná, aj doktorke som vravela že nechce ani jedno ani druhé....trvalo to pár týždňov a potom už len na prsníku bola. A keď mu ukončia 4 mesiace možno by si mohla začať dávať prikrmy....ja som začala a hneď bola malá kľudná ☺️

kate_cs
9. aug 2023

@vasjar môj syn mal v tomto obdobi laktačný štrajk. Vygoogli si to a porovnaj, či to nebude aj u vás.
U nás pomohlo dojčiť ešte kým bol taký napoly spiaci, potom dojčenie na fitlopte a keď som pri tom chodila. Brala som aj benedikt a senovku na zvýšenie tvorby mlieka a zabralo to.

vasjar
autor
10. aug 2023

@majusik1304 mne príde skoro ešte po 4 mesiacoch dávať prikrmy. Ma cumel, ale ten vyplýva, čiže nie je na ňom závislý. Ale keď sa odtiahne od prsníka mlieko mi tečie. Tak neviem, ako je pravda, ze pravý prsník, tam môže byť malo mliečka, lebo ten mi pred dvoma rokmi rezali kvôli zápalu.

vasjar
autor
10. aug 2023

@kate_cs dobre vyskusam

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vasjar
autor
25. aug 2023

@magda15 dúfam ze áno. Neviem

juliacenc
25. aug 2023

@vasjar vyzera to len na strajk. Pomracuj v kojeni dalej a o 2 mesiace sa uz zacnu prikrmy