4 mesačná dcéra začala menej papať. Prečo?

lubina2
14. júl 2011

Ahojte maminky, chcem vás poprosiť o radu. Moja skoro 4 mesačna dcérka začala odmietať fľašku.Trva to zhruba posledné 4 dni. Dnes rano o pol 5 spapala 120ml a keď som jej davala o 3 hodinky tak zjedla ledva 70ml a to doslova to mliečko vypľuvala, alebo sa hrala s cumlíkom. A to mi už papala aj 150ml. Myslíte, že jej mliečko prestalo chutiť? Alebo sme chorý? Soplíky nemáme. Alebo to môže byť preto, že je tak horúco. Za každú radu veľmi pekne ďakujem.
A ešte sa chcem spýtať, ako dlho vydržia byť vaše babatka hore, a koľko spinkajú cez deň? My sme hore 2 hodinky a potom spinkame 2 hodinky. Je to v pohode?

jitkatatarova
14. júl 2011

Ahoj.Ja si myslim ze to bude z toho tepla.Ani moje bambulky teraz vobec nechcu jest ☹ ,len piju mliecko.a to sa im snazim dat to co maju radi.Takze sa nemusis bat,len daj pozor aby mala dostatok tekutin.A co sa tyka tvojej druhej otazky tak v tom veku moje spavali tak 1,5 hod a 1,5 hod boli hore.Oni mali nastaveny z nemocnice 3 hodinovy cyklus.Takze je to v pohode. 🙂 Jitka

annaopialova
14. júl 2011

ahoj skus jej pozriet do pusinky ci nama zabku kolko taketo deticky spia viez kazde babo je ine niektore si vedia pospat ine nie ono cim bude starsia tak sa jej spankove naviky budu menit ano aj stepla sa jej nechce papat tak jej daj cajik mozno uhasi trochu smed aj hlad ved uvidis

sofia2008
14. júl 2011

Nam sa to stalo, ked mala 3 mesiace a trva to dodnes 😠 mlieko nam nakoniec odmietala uplne, trak ju dodnes krmime mliekom v spanku, nastastie je uz velka a papa prikrmy, kase, takze teraz je to ok, ale bolo to hrozne obdobie, vyskusali sme 3 druhy mlieka a nic nepomahalo, proste nevypila ani kavpku, aj ked bola hladna..drzim palce, aby to bolo ok 🙂

xlucia
14. júl 2011

posledne styri dni vrcholia horucavy,proste jej nechuti, nemusi jest podla hodin. ponukni jej aj vodu. uz je vacsia, vyreguluje si to aj sama.
a ak ta smiem poprosit nevyjadruj sa v mnoznom cisle, ty a tvoje dieta ste dve osoby, takze ona nie je chora, ona spi dve hodiny....

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kamilka22
14. júl 2011

Pozri do ust, ci nahodou nema zabku /biely povlak na jazyku, pripadne na vnutornej strane lic, ci pier, na podnebi - nemusi to byt vsade/, aj to detom niekedy brani papat tak, ako maju. A ak to nie je toto, tak jedine to teplo. Hlavne nech pije - aj ked len vodu, chut na mliecko sa urcite obnovi.