Ahojte
Mam doma 3-týždňové bábätko a plače po kŕmení . Je nervozny a nemože zaspať . Papa dosť chuti mu len neviem čo to moje spôsobovať . Može to byt to že mu mliečko nepasuje ?
Praveže nie prdíky ma stale . Aj počas papania aj keď nepapa .
Samozrejme,ze je to mozne.. Ale aj znacka ci davkovanie Vitaminu D, alebo zle odrgrgnutie a prdiky...
@anjelicek26 skusim možno ine mlieko nevieš poradiť ? Ktoré je dobré ?
@12alenka12 podľa mňa ak bábo prdí a pekne kaká tak dôvod na zmenu mlieka neni..
@12alenka12 kolko davas Vitaminu D? Lebo aj v umelom mlieku je a deti Su casto potom predavkovane,treba to rozratat na kila...
@sendy55555 moj mal laktozovu intoleranciu a kakal prdel priberal normalne,nemal ani ekzemy. Len ten neklud a nervy a place dokola...
skor by som riešila to či bábo nemá abkm alebo reflux ak hovoríš že je nepokojné
@anjelicek26 aj moja dcéra to má ..
@anjelicek26 áno zabudla som to dopísať
Skus davat kvapky Coliprev do kazdeho mlieka nech sa aspon ta laktozova intolerancia vyluci/potvrdi. Male babatla mavaju casto prechodnu intoleranciu, pretoze nemaju dostatok enzymu laktazy. Nepokoj moze byt z cohokolvek, treba ist vylucovacou metodou, nevieme kolko ml spapa, ci nie je prejedeny, aky casto papa, ci je len nepokojny alebo silno place atd.. Zacala by som tym najjednoduchsim- zvazit ci nepapa privela a potom Coliprev. Za mna toto nie je dovod na zmenu znacky mlieka zatial.
@anavixy my máme lakt intoleranciu a coliprev nepomohol
@12alenka12 skús Coliprev a probiotiká
@sendy55555 a bezlaktozova formula pomohla?
@anavixy aká formula?
@12alenka12 pokiaľ mlieko sedí nemeň ho.. Ak dávaš vigantol zmeň za napr devit..masaz bruška Pupik krémom
@sendy55555 umela mliecna formula… umele mlieko bezlaktozove pomohlo?
@12alenka12 asi bruško prdíky..može tam byť príčin veľa