Ahojte.Som mama 3 tyzdnovej dcerky (moje prve dieta) a chcem sa opytat aku mate vy skusenost.Moja malicka potrebuje vkuse byt prisata na prsniku.Ked sa vecer okupe,napapa tak potom pekne v noci spinka (budime sa tak 3x za noc).Ale cez den skoro stale si vyzaduje prsnik len tak,aby sa ukludnila,ine sposoby na nu nezaberaju ( cumel razantne odmieta a to sme vyskusali vsetky tvary,kolisanie ani nosenir nepomaha), place kym nedostane bradavku ktoru si len potom pocmurkava.Pri nej zaspi no ked jej ju zoberiem do 30 min je hore a zase to iste.Viete mi poradit co s tym aby nebola prisata takmer cely den. Je to normalne? Viem ze ma potrebuje citit,ale neviem ci je to ok ked je to vkuse
Je to normálne, teš sa, že aspoň v noci spinká. Len sa ubezpeč že nie je hladná a preto stále hľadá cicu. Keď odmieta cumlík nechaj to tak, aspoň ju nebudeš musieť odúčať.
ahojcek, moja mala ma teraz 6 mesiacov, uz je to teraz sueper, ale do troch mesiacov sme boli straaasne uplakany a nezaberalo nic len prsniik, a zo zaciatku ani nehovorim to bolo presne tak ako pises furt na ciciku aj kazdu polhodinku, treba len trpezlivost a cas ono sa to casom vsetko upravi len u niekoho to trva mesiac u nas skoro mesiace :D
Moja mala bola na tom podobne, cca po mesiaci sa to zlepsilo. Laktacna poradkyna mi radila satkovanie, ze maly si cuckal kedy chcel a mohla si popritom aj robit.
@zizanasabol precitaj si zopar pribehov mamiciek na mamila.sk, tam pisu, ze to je normalne 😉