Ahojte :D mam taky problem.. moja trojtyzdnova dcerka / plne dojcena/ neskutocne chamtavo pije.. vzdy sa zacne dusit aj 2x za jedno dojcenie, pri prvej dcere tieto zaciatky boli ze ledva cucala 40 min na jednom prse, a toto dietko sa napije za par minut ale potom je neskutocne nafuknuta vzduchom… cely den si spokojne pospava, ani o nej nepocut a tak poobede a v noci sa len puci a nonstop ju musim davat odgrgavat… strasne nepokojne brusko ma , ale nechapem preco to tak nema cely cas ale len od vecera do noci… co robim zle? davam jej aj espumisan ale ani neviem ci zabera, neviem totiz co by bolo ak by som jej ho nedavala vobec :D nejake rady, skusenosti? ci len pretrpiet kym sa nauci prdkat a grgat? :D
Aj koliku zvyknú mať deti často na večer .Po kŕmeni podržať hore ,nechať odtrhnúť 😉 moja zasa stále čkala 😁 a dodnes keď sa viac napapa,tak behá so stikutkou ☺️
Nemas prudky tok mlieka? Pred kojenim odstriekat, skusit inu polohu.
Skús inú polohu. Mne to príde že je zlé prisata a preto hltá aj veľa vzduchu.
Môže byť silný tok mlieka, ako píšu treba odstriekať trochu pred kojenim a tak dat, z toho ju potom boli brusko, lebo sa zle prisava a dávať aj skôr jest, može byt už prílis hladná a nervózna.
Vertikálna poloha sa odporuca pri silnom toku mlieka a let-down reflexe. 🙂
Mnohe deti tak pazravo piju. Vzdy ju daj odgrgnut, pretoze pri tej pahltnosti sa nahlta vzduchu, to ju moze v brusku tlacit.